Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Allgifts.nl levert razendsnel!

Om onze slogan kracht bij te zetten hebben wij onze klant Squla.nl enorm blij gemaakt vorige week. Onze klant Squla (een compleet en leuk online leerprogramma) zocht een leuk geschenk om mee te geven aan haar bezoekers tijdens de Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling 2013 in de Jaarbeurs Utrecht. Er is gekozen voor een leuke cowboyhoed voorzien met het logo van Squla. In samenwerking met onze huisdrukker is de hoed voorzien van een geweldig mooie transferbedrukking.

Gezien de enorme drukte bij de stand van Squla vlogen de hoeden als warme broodjes over de toonbank. Dit zorgde voor vele leuke foto’s van bezoekers met de Squla cowboyhoeden.

Het gevolg was dat er niet genoeg voorraad meer was om de komende dagen cowboyhoeden te blijven weggeven. Woensdagochtend werd Allgifts.nl gevraagd of we met spoed 600 bedrukte hoeden konden leveren. Een erg tijdrovende klus i.v.m. het zetten van de 5-kleuren transfers. Dankzij vele inspanningen is het gelukt om vrijdagochtend (2 dagen tijd!) per koerier om bedrukte cowboyhoeden te leveren bij de Jaarbeurs! Aangezien Squla hier erg tevreden over was kregen wij een smaakvol bedankje! 

Zoekt u ook met spoed bedrukte promotieartikelen voor een beurs of ander evenement? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999