I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Allgifts.nl geeft een verzorgde barbecue cadeau

Op dit moment hebben wij een speciale actie om het begin van de lente te vieren. Dat hierbij het thema barbecue voorop moest staan, was meteen duidelijk. Want wat is er nu leuker dan de lente in te luiden door met collega’s, familie of vrienden lekker te barbecueën? Nou, een barbecue waarbij al het eten, de barbecue, het servies en bestek aan huis wordt geleverd en na afloop weer wordt opgehaald! Dat betekent dat er niets geregeld hoeft te worden: zelfs de afwas wordt gedaan.

Deze maand geven wij daarom een geheel verzorgde barbecue cadeau.
Bij een bestelling boven de € 1.950,- ex. BTW ontvangen onze klanten een cadeaubon voor een barbecue van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service t.w.v. € 57,50. Hiermee kan er een verzorgde barbecue voor 5 personen worden besteld. Meer weten? Bezoek onze actiepagina.

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018