I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Allgifts levert goodiebags aan Pf voor deelnemers Photokina-reis

Pf (Professionele fotografie) organiseerde recent een Photokina-reis voor haar leden. Allgifts leverde custom made goodiebags voor deze gelegenheid. Deze goedgevulde Pf goodiebag bestond onder andere uit een fraaie thermobeker in de vorm van een hele populaire zoomlens, een fijne pet en muts, een handige flitsdiffusor, een klapperbord, schrijfwaren, een kaartje voor Noorderlicht, een tegoedbon voor een gratis afdruk en een kortingsbon voor fotoalbums.

Een evenement als Photokina is uitermate geschikt voor een custom made cadeau als deze goodiebag. De goodiebag is naar wens van de klant ontworpen en bedrukt. Daarna is deze gevuld met diverse producten naar keuze.

Allgifts biedt u de mogelijkheid om een soortgelijk geschenk samen te stellen. Wilt u een bedrukte tas, gevuld met verschillende (bedrukte) geschenken naar keuze? Dit is mogelijk bij Allgifts! Ook voor bijvoorbeeld badsets, pennensets of wijnsets bent u bij Allgifts aan het juiste adres.

Kijk eens op Allgifts.nl en doe inspiratie op voor een leuk en origineel (custom made) relatiegeschenk.

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018