• 10.000+ relatiegeschenken

  10.000+ relatiegeschenken

 • Meer dan 20 jaar ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring

 • Gratis sample & drukproef

  Gratis sample & drukproef

 • Beste prijsgarantie

  Beste prijsgarantie

 • Verzenden

  Gratis verzenden

Zomer

Verras met een zomergeschenk!

Jouw custom slippers, een strandtas of een compleet zomerpakketje.


Bedank jouw relaties

Met een verdiend zomers geschenk

Lange dagen, hoge temperaturen. Genieten!

Waaiers, koeltassen, zonnebrandcremes en natuurlijk handdoeken zijn niet weg te denken uit het zomerse plaatje. Wat is jouw favoriete geschenk? Kun je niet kiezen? Stel zelf je eigen zomerpakket samen!

Zon op je snoet Bekijk onze zonnebrand

large-banner-zomer
De koelste hapjes en drankjes op zwoele zomerdagen.
Koeltassen Bekijk onze koeltassen


Mogen wij je inspireren met onze zomerse hardlopers?

De populairste giveaways voor op vakantie.

Fun met frisbees Bekijk onze frisbees

Luchtig schoeisel Bekijk onze slippers

Van onze eigen kust tot aan de Spaanse Costa.  

Je werknemers blij, jij blij. Want wie verwacht nou voordat de zomervakantie voor de deur staat een relatiegeschenk? En als we erop uit kunnen, zit er voor jou nog meer in. Jouw zonnebril in het park, de bedrukte zonnebrandcrèmes bij het zwembad en de grote strandhanddoek misschien wel aan de Spaanse kust. That’s in it for you!

Zomerproducten


Summer season, stay hydrated

Samen kiezen we de fles die bij jou past.

Drinkflessen niet origineel? Dat heb je zelf in de hand!
Jij maakt het verschil

Een van de meest verkochte promotionele producten die je kunt bedenken, zijn drinkflessen. Razend populair, omdat dit product nou eenmaal onwijs functioneel is. Elke dag weer. Maak daar gebruik van! Zeker weten dat jouw drinkfles niet vergeten wordt? Think about it: een drinkfles met de naam van de ontvanger, een rondom bedrukking waar je niet omheen kunt, een drinkfles met draadloze speaker of de waterfles die bijhoudt hoeveel je drinkt op een dag. Opvallen? Je hebt het zelf in de hand.  

Drinkflessen

Altijd en overal jouw favoriete muziek. Sounds great.
Eén geschenk, ontelbaar stijlen

Wat zou een wereld zonder muziek zijn, hoe zou dat klinken? Omdat we allemaal wel eens muziek luisteren, welk genre dan ook – jazz, rock, pop, klassiek of van alles wat – geef jij met één geschenk, ontelbaar mogelijkheden. Een oppepper voor bij de pittige work-out, ultiem genieten tijdens een ontspannende douche of juist net dat deuntje die jouw werkdag afmaakt. Met één speaker, geef jij oneindig veel momenten en herinneringen cadeau. Klinkt goed, make it happen. 

Speakers


De ongedwongen charme van de zomer.

Laat je inspireren

Food en festivals 

Onlosmakelijk verbonden aan de warme maanden? Festivals, feestjes en vers vlees. Een drankje on the side en heerlijk vlees van de barbecue op de camping, in de tuin of in het park. Een hamburgerpers als premium bij het Vlees van de Week bij de slager of een complete barbecueset als zomergeschenk? Food gerelateerde giveaways vallen altijd in de smaak. En op warme zomerdagen is een waaier een hot item. Wist je dat waaiers een van onze best verkochte items zijn in de zomermaanden? Een functioneel fashionitem op de vetste festivals. Mogen we je inspireren met de festival goodiebag? Hierin mogen een zonneklep, zonnebrand, flesje water, oordopjes en een zonnebril niet ontbreken. Food en festivals, wij zijn dol op beide. Laat ons met je meedenken om jouw concept perfect passend te maken. Empower your brand.