• 10.000+ relatiegeschenken

  10.000+ relatiegeschenken

 • Meer dan 20 jaar ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring

 • Gratis sample & drukproef

  Gratis sample & drukproef

 • Beste prijsgarantie

  Beste prijsgarantie

 • Verzenden

  Gratis verzenden

Winter

Houd je relaties warm!

Dat is een koud kunstje met deze winterse relatiegeschenken.

Een gevoelstemperatuur van Antartica

Baby, it's cold outside

Draag een sjaal Bekijk alle sjaals

Alles, voor de koude winterdagen

Lage temperaturen, ijs, sneeuw en een gevoelstemperatuur van Antartica. De winter biedt volop mogelijkheden om jouw relaties warm aan te kleden. Met deze warme geschenken, heeft elke relatie of werknemer een warme associatie met jouw bedrijf! 

Voorkom koude handen Bekijk alle handschoenen

Je relaties warm houden met een jas van jou!
Jassen Bekijk al onze jassen


All you need is... ICE (cream)

Voor de koude winterdagen

Must have voor in de auto Bekijk alle ijskrabbers

Koning winter biedt volop kansen

De één kijkt al reikhalzend uit naar de zomer, de ander vindt de winter het favoriete seizoen. Of het nu je favoriete seizoen is of niet, feit is dat we er allemaal mee te maken hebben en voorbereid de winter in moeten gaan. De winter biedt volop kansen om jouw relaties warm te houden. Graag inspireren wij je met relatiegeschenken geschikt voor de winter!

Bekijk alle wintergeschenken


Tijd voor een kop warme chocolademelk

Het liefste met slagroom

Gezien worden bovenop de pistes van de Alpen!
Thermosflessen bedrukken

Daar sta je dan met het hele gezin op de skipiste, of op de ijsbaan! Even uitrusten na een ijskoude inspanning. Dan is een thermosfles vooral in de winter dé uitkomst. Geniet met het hele gezin van een warme kop chocolademelk!  Voorzie de thermosflessen van een bedrukking of gravure en jouw logo gaat mee de piste op!

Bekijk thermosflessen

Geniet ook onderweg van een warm kopje koffie!
Thermosbekers bedrukken

Thermosbekers worden veel gebruikt. Want hoe fijn is het als je ook onderweg kunt genieten van een warme kop koffie? ’s Morgens vroeg in de trein of tijdens de rit naar kantoor of klanten? Thermosbekers maken dit mogelijk. Vooral in de winter worden thermosbekers goed ontvangen bij jouw doelgroep. Met jouw logo erop zorg je ervoor dat je mee reist naar het eindpunt van de bestemming!

Bekijk thermosbekers


Breng licht, warmte en sfeer in huis

Opwarmen bij de kachel of haard

Brrr.. houd ze warm met winterse relatiegeschenken! Warme geschenken, warme associaties met jouw bedrijf. Hoe leuk is het om jouw relaties of werknemers een heerlijk dik fleecedeken te geven? Of een warmwaterkruik, een hot pack of pantoffels? Ook geschikt als onderdeel van een kerstpakket! Natuurlijk kun je plezier ook centraal stellen tijdens het weggeven. Van sleetjes tot sneeuwpopsets.. Fun gegarandeerd. Zo hebben we voor elk bedrijf of einddoel een passend geschenk. Allgifts.nl raadt je altijd aan voor een winter relatiegeschenk te kiezen die past bij jouw onderneming!