• 10.000+ relatiegeschenken

  10.000+ relatiegeschenken

 • Meer dan 20 jaar ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring

 • Gratis sample & drukproef

  Gratis sample & drukproef

 • Beste prijsgarantie

  Beste prijsgarantie

 • Verzenden

  Gratis verzenden

Duurzaamheid

Kies voor de toekomst

Duurzame geschenken die je merk laten opvallen


Materialen van hernieuwbare bronnen

Een verantwoorde collectie

Uit het goede hout gesneden Bekijk producten van duurzaam hout

Stap voor stap naar een groener assortiment

We zetten ons in om elk jaar nieuwe duurzame producten te introduceren. Waar mogelijk wordt de collectie geüpgrade, of vervangen door nieuwere en duurzamere materialen. Graag inspireren wij je met tal van duurzame mogelijkheden voor een milieuvriendelijke promoties.

Wat? Pla, pla, pla..... Bekijk producten van PLA

Een hernieuwbare bron tegen vermindering van kunststof.
Tarwestro Bekijk producten van tarwestro


Gerecycled papier & glas hebben een positieve impact op de aarde

Use it, over and over again

Recyclen is belangrijk om onnodig afval te verminderen

Kies voor duurzame materialen en vervang wegwerp- door herbruikbare producten of biologisch afbreekbare materialen.  Milieubewuste productkeuzes hebben minder impact op het milieu en is een belangrijke stap vooruit. Hergebruik, verminder en recycle!

Bekijk alle ECO producten


Trendy duurzaam materiaal dat smaakvol wordt gebruikt

Wist je dat bamboe sterker is dan staal?

Bamboe is 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar

Hoewel bamboe de uitstraling heeft van hout, is het eigenlijk een soort gras. Een grassoort die zeer snel groeit, waardoor het terecht een duurzaam imago heeft gekregen. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling, is sterk, herbruikbaar en perfect geschikt om er trendy duurzame producten van te maken.

Bamboe producten

Gerecycled PET staat bekend als RPET en is het meest gerecyclede plastic ter wereld.

Een groot deel van het vaste afval in de wereld wordt toegeschreven aan PET-plastic. Daarom geven we het plastic een nieuw leven. Het gebruik van gerecycled PET resulteert in een verminderde impact op het milieu. De keuze uit RPET producten is groot. Laat je verrassen door het materiaal en het design. Kies voor minder plastic afval en lever een positieve bijdrage aan een schonere wereld.

RPET producten


Bespaar energie en water!

Een douche verbruikt zo'n 15 tot 20 liter water per minuut

Samen de wereld beetje bij beetje mooier maken, laten we daarvoor gaan. En het is soms makkelijker dan je denkt. Speciaal voor jou hebben we daarom producten geselecteerd die ervoor zorgen dat je gemakkelijk energie en water bespaart. Van powerbanks op zonne-energie tot klokjes die werken op waterenergie. Daarnaast hebben we een wel een bijzondere lijn opgenomen in ons assortiment, waarmee we veel water besparen tijdens het productieproces. Voor het maken van katoenproducten is heel veel water nodig. Maar door gebruik te maken van gerecycled katoen en PET besparen we duizenden liters water. Bij deze IMPACT© producten laten we je zien hoeveel liter water je per product hebt bespaard! Voor elk verkocht product wordt 2% van de opbrengst aan Water.org gedoneerd. Samen voor verandering.