Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Hout

Bent u gek op hout en wilt u dat in uw relatiegeschenken terug laten komen? Dat kan! Allgifts.nl beschikt over een ruim aanbod aan houten producten.
Hout, wat geef je nou aan houten relatiegeschenken weg? Op zoek naar een zakelijk geschenk? Dan is een chique houten balpen zeer geschikt. Uw jeugdige relaties of werknemers met een heerlijk zomers geschenk de vakantie insturen? Een stoere houten speaker is helemaal in trek. En voor kinderen? Ha, ook daar is aan gedacht: houd ze bezig met een houten denkspel!

Op eigen houtje bestellen

3 Delig houten denkspel
Vanaf €4,99

Bekijken

Houten balpen
Vanaf €1,38

Bekijken

Speaker Hout 3W
Vanaf €7,93

Bekijken

Bamboo Board snijplank
Vanaf €3,43

Bekijken

Met relatiegeschenken hou(d)t u uw relaties warm! Maak er een gezellig of stoer product van!

Hout heeft een warme en gezellige uitstraling. Uw relatie zal dus ook een warme en gezellige herinnering overhouden aan uw houten geschenk. Vaak is het ook zo dat uw relatie een positief gevoel overhoudt aan uw bedrijf, wanneer zij een geschenk krijgen met een positieve herinnering. U kunt met uw relatiegeschenken hout nog populairder maken. Tegelijkertijd kan hout trouwens ook onwijs stoer zijn! Wat dacht u van een houten speaker of houten retro radio? Met een lasergravure geeft u het geschenk een extra stoere look. Zeker weten dat er gebruikt wordt gemaakt van uw gift!

Goed voor uw imago: grote indruk maken met een klein, duurzaam geschenk?

Met een geschenk van hout geeft u dus aan dat u geeft om het milieu en dat u bereid bent om mee te werken aan een beter milieu. U zult met uw geschenk dus niet alleen opvallen, uw bedrijf wordt ook in een nog beter daglicht gezet. Vooral nu het milieu steeds belangrijk wordt en vaker een onderwerp is dat vaak ter sprake komt. Met een geschenk dat een positief effect heeft op het milieu maakt u dus zeker een goede indruk op uw relaties. En onthoud dat een geschenk absoluut niet heel groot hoeft te zijn om indruk te maken. Wat dacht u van een robuuste houten zonnebril met uw logo op het pootje?

U denkt misschien niet zo snel aan deze houten relatiegeschenken, maar het zijn bestsellers!

Een stijlvolle houten balpen is zo’n bestseller. Pennen worden ontzettend veel gebruikt, zowel op kantoor als buiten het werk om. Een pen is dan ook een goed geschenk als u veel herinnerd wilt worden. Doordat een pen dagelijks gebruikt wordt, wordt ook dagelijks aan uw bedrijf gedacht wanneer u de pen laat bedrukken. Wilt u niet op kantoor, maar juist in privé sfeer opvallen? Verras uw relaties met een houten snijplank! Snijplanken worden vrijwel dagelijks gebruikt. Tevens staan veel snijplanken in het zicht in de keuken, niet alleen omdat ze veel gebruikt zijn, maar ook als decoratie!


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999