I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Allgifts.nl spant de kroon!


MVO-inspanningen worden beloond met gouden certificering.

ZWOLLE - Marijke van Hoorne, directrice van het Platform Promotioneel Product, heeft afgelopen donderdag het gouden CSR-certificaat (Corporate Social Responsibility) uitgereikt aan Allgifts.nl tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Hofvlietvilla. De relatiegeschenkenleverancier waarborgt hiermee een veilig product dat voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en is geproduceerd onder verantwoorde omstandigheden.

Social Compliance
Een onveilig en oneerlijk product is bij Allgifts.nl uit de tijd, maar helaas nog niet overal in de promotionele branche. Het aantal promotionele product aanbieders in Nederland telt circa duizend ondernemingen, waarvan Allgifts.nl één van de zes goud gecertificeerde bedrijven is. Met dit certificaat wordt bevestigd dat kinderarbeid, gedwongen arbeid, discriminatie en slechte werkomstandigheden uitgesloten wordt, aldus de PPP. Lees hier meer over het CSR-certificaat.

Beste online leverancier
Allgifts.nl stond tijdens de Promz leveranciersdagen op het podium voor de ‘Best Online Performance’ award. Het afgelopen jaar heeft Allgifts.nl zich online flink ontwikkeld. Uniek in de markt zijn de afbeeldingen met drukposities op de website. Hiermee biedt Allgifts.nl de klant extra gebruiksgemak.

De ‘Best Online Performance’ award

‘Dat we als tweede van Nederland geëindigd zijn, vinden wij met ons kleine team van 14 personen een uitstekende prestatie. Wij werken continue aan de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van onze website en dit werpt zijn vrucht af’, aldus directeur Lex van den Bosch.

Groene locatie voor uitreiking
De keuze voor de Hofvlietvilla was door Allgifts.nl snel gemaakt als passende accommodatie voor de uitreiking. Deze jonge onderneming streeft duurzaamheid op meerdere aspecten na. Zij maken dagelijks gebruik van streekproducten, die grotendeels biologisch zijn. Daarnaast beschikt de locatie over een warmte-terugwininstallatie en is continue in ontwikkeling op gebied van duurzaamheid.

Allgifts.nl
Allgifts.nl is dé online leverancier voor bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken in Nederland, België en Duitsland.
Met bijna 10 jaar ervaring en ca. 10.000 verschillende producten heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot belangrijke aanbieder in de markt.

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018