I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Voor velen is het mooiste seizoen van het jaar de zomer. Heerlijk weer, de zomervakantie begint, en de BBQ wordt bij velen weer uit de schuur gehaald. De zomer is dus een mooie tijd om uw relatie een leuk geschenk cadeau te geven.

Een zonnebril is een geschenk waar iedereen wat aan heeft in de zomer. Uw bril wordt gedragen, en op die manier bouwt u naamsbekendheid op voor uw bedrijf. Verder is ook zonnebrand een product waar altijd behoefte aan is in de zomer.

In de zomervakantie gaan de meeste gezinnen op vakantie. Strandballen, frisbees en ander speelgoed voor op vakantie zijn hierdoor aantrekkelijk om weg te geven. Uw bedrijf wordt door vele personen gezien wanneer uw relatie op vakantie is. Dát is pas effectief reclame maken.

Kortom; veel geschenken zijn leuk om in de zomer weg te geven. Dankzij de leuke vrolijke kleuren van de geschenken, valt uw bedrijf extra op. Bedruk de producten met uw logo of bedrijfsnaam en creëer nóg meer naamsbekendheid.

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018