Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

 

Opdracht 1

Omschrijving praktijkopdracht/werkzaamheden
Werkend leren stage: We willen zo veel mogelijk de processen van de orderbegeleider gaan automatiseren. Voorraad controle, versturen van de order naar onze fabrieken, etc kan allemaal geautomatiseerd worden. Een sample bestelling zou dus zonder een orderbegeleider afgehandeld moeten gaan worden

Je zult dit project onder begeleiding van de IT stagebegeleider zelf gaan oppakken. Samen met je IT collega’s en de orderbegeleiders ga je een ontwerp maken, het ontwerp implementeren en testen.

De uitdagingen van dit project is dat je in een bestaand systeem gaat werken. Dit moet je dus gaan uitbreiden. Je hebt ook gecompliceerde situatie waarover je na moet denken en je advies over moet gaan geven hoe jij denkt dat dit het best op te lossen is. Denk hierbij aan bestellingen met meerdere bedrukkingen erop.

Dit zal geïmplementeerd gaan worden in een PHP applicatie. Uiteraard ga je ook andere taken uitvoeren. We hebben meerdere systemen (windows en webapplicaties) die beheerd moeten gaan worden.

Dit project kan in fases opgedeeld worden kan gedeeltelijk ook uitgevoerd worden tijdens de 10 weekse stage.

Opdracht 2

Omschrijving praktijkopdracht/werkzaamheden
Werkend leren stage: Allgifts.nl draait op een oud systeem. Deze willen wij gaan overzetten op een nieuwere systeem. Er zullen een aantal features zijn die nog niet in het nieuwere systeem zitten die overgezet moeten worden.

De data uit de database moet natuurlijk ook in het nieuwe systeem gezet moeten worden. Hierbij mogen bijvoorbeeld klantengegeven en ordergegeven niet verloren gaan. Dit betekend dat je mogelijk ook aan de backend wijzigingen moet gaan maken.

Samen met je IT collega’s, projectmanager en Allgifts.nl ga je een plan gaan opstellen en een ontwerp maken om dit te realiseren. Daarna moet je het plan natuurlijk ook gaan uitwerken. Je gaan dan de oude website overzetten in een multishop omgeving dat gebouwd is met het Yii framework.

Net zoals bij de vorige opdracht krijg je tussendoor ook gewoon andere taken krijgen. Het grootste gedeelte van je stage zal wel bestaan uit het project zodat je dit van het begin tot het eind mee kunt maken en in grote mate aan kunt sturen.

Opdracht 3

Omschrijving praktijkopdracht/werkzaamheden
Afstudeeropdracht: Wij krijgen van de onze fabrieken lijsten met producten aangeleverd die wij op onze website plaatsen. We hebben hier momenteel een systeem voor, maar door wijzigingen in wensen en het beter aanleveren van de bestanden door de fabrieken is het niet goed bruikbaar meer. Hierdoor is er dus een wens ontstaan om een nieuw systeem te ontwikkelen.

Het update systeem bestaat uit 2 subsystemen. Je het de geautomatiseerde updates en de handmatige updates. Voor de geautomatiseerde updates krijgen wij XML bestanden aangeleverd en wordt met regelmaat gecontroleerd. Voor de handmatige updates krijgen we excel bestanden geleverd.

Dit project is zeer geschikt als afstudeerproject. Je gaat zelf het project begeleiding (met behulp van je collega’s en begeleiders uiteraard) . Zo ga je ontwerpen, realiseren en uiteraard ook testen. Er zijn ook genoeg relevante onderwerpen voor een onderzoek, denk bijvoorbeeld aan het kiezen van het juiste framework.

Geïnteresseerd?


Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999