Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar wegens een storing. Stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze excuses voor het ongemak!

+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Allgifts.be
×
Sluiten

Filter uw resultaten

Aantal
Vanafprijs
0.2
4.4
-
Kleur
Materiaal

Laatst bekeken

Fotolijst bedrukken: op de foto met uw logo

Een fotolijst bedrukken is zowat het ei van Columbus om op een doeltreffende manier uw logo in beeld te brengen. Fotolijstjes bedrukken is dan ook een gouden zet om uit te delen aan iedereen die uw zaak frequenteert, op kantoor, aan personeel en iedereen die aan uw bedrijf is gerelateerd. Als ziekenhuis of zorgcentrum fotolijstjes schenken: een hart onder de riem en erg sympathiek. Aan uw personeel als persoonlijke attentie om op hun bureau te zetten: u hecht waarde aan menselijk contact en draagt de familiale waarden hoog in het vaandel. Bedrukte fotolijsten verwarmen uw logo.

Fotolijstjes bedrukken: vergeet ons niet!

Houten fotolijstjes bedrukken: een hint naar het duurzame karakter van uw naam. Een fotolijst bedrukken die ook het uur, de datum en zelfs de temperatuur weergeeft: functioneel, persoonlijk en fijn om naar te kijken. Een Donkersloot Paperframe in Jugendstil of een ander aansprekend ontwerp, ontdek ze bij Allgifts.be: chique en sfeervol. Niemand is ongevoelig voor een relatiegeschenk dat toelaat familie en geliefden in herinnering te brengen. Bedrukte fotolijsten herbergen altijd een emotionele inhoud. Uw logo houdt vrienden en familie in beeld.

Bedrukte fotolijsten, een beeld zegt meer dan duizend woorden

U maakt zich populair als u fotolijstjes bedrukken laat om weg te schenken, temeer omdat uw relatie in bedrukte fotolijsten zelf de foto kan aanbrengen die hem of haar het meest aan het hart ligt. Uw logo nemen ze er graag bij, zeker als dat met de nodige panache is aangebracht door Allgifts.be: uw logo is tenslotte de oorzaak van dat kleine gelukje op de werkplek of thuis. Een bedrukte fotolijst is een relatiegeschenk met een hart, een hart in de vorm van uw logo.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster