+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Maxema

(13)

Maxema bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte maxema relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals maxema bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk maxema met opdruk of zonder opdruk.

Maxema relatiegeschenken: promotie met flair

Liefde voor schoonheid en zorg voor het milieu. De op Italiaanse leest geschoeide pennen die deel uitmaken van het gamma Maxema relatiegeschenken, combineren het allemaal. Het knappe design verraad de trendgevoelige, Italiaanse roots. Laat Maxema bedrukken en u hebt een stijlvolle pen om uit te delen aan uw relaties. La dolce vita, verpersoonlijkt door een pen met uw logo op: of hoe u met een budgetvriendelijk relatiegeschenk een oogstrelend stukje design in het leven van uw relaties brengt. Oh ja, ze schrijven ook nog eens perfect en liggen als gegoten in de hand. Een aanrader.

Maxema bedrukken: haal maximaal profijt uit uw promotie

Dat Maxema relatiegeschenken opvallen door hun design, is een open deur intrappen. Op een Maxema pen raakt men niet uitgekeken. Altijd is er wel iets aparts aan te ontdekken. Een brede clip met voldoende ruimte voor uw logo, het zachte, zorgvuldig uitgekozen materiaal, het vernuftig uitgebalanceerde kleurenpalet. Zoveel klasse voor zo weinig geld? Zo wordt promotie voeren een feest. Laat Maxema bedrukken als alternatief business kaartje en verheug u op de uitdijende belangstelling voor uw merk. Uw giveaway wordt een verzamelobject, zeker weten.

Maxema relatiegeschenken: een esthetische meerwaarde

Uw logo op Maxema bedrukken: voor de designliefhebbers bij Allgifts.be altijd een feest. Zij trekken al hun artistieke registers open om uw logo dezelfde joi de vivre te geven die Maxema pennen uitstralen. Het is altijd fijn voor ons team om te weten dat ons werk door vele ogen zal bewonderd worden als u uw relatiegeschenken uitdeelt aan uw werknemers, relaties en klanten. Daarbij geniet u nog eens van onze onberispelijke, transparante service. Een relatiegeschenk laten verzorgen door Allgifts.be is kiezen voor het beste.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster