I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Allgifts.be
×
Sluiten

Filter uw producten

Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
2.5
4.4
-
Kleur
Toon alles
Materiaal
Merk
Model

Laatst bekeken

5 producten Sorteren op:
4.3 door 6 klanten
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Unisex t-shirts bedrukken voor mannen en vrouwen

Waarom u unisex t-shirts bedrukken zou? Genoeg redenen. Voornaamste reden is natuurlijk dat unisex shirts door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Hierdoor hoeft u maar één keer een bestelling te plaatsen. Dit scheelt u tijd in een zoektocht naar geschikte herenshirts en de perfecte vrouwenshirts. Het bestelproces is door de unisex exemplaren heel gemakkelijk. U hoeft alleen maar te weten voor hoeveel personen u t-shirts nodig heeft en hoeft geen telling te maken v.w.b. de uitvoering. U hoeft dus alleen een keuze te maken in de beschikbare t-shirts en de aantallen bij de juiste maten in te voeren.

Bedrukte unisex t-shirts voor evenementen

Wilt u herkenbaarheid en teamgevoel creëren? Dat kan al heel gemakkelijk doordat u unisex t-shirts bedrukken gaat. Stel, er wordt een personeelsfeest georganiseerd in sportieve sferen, dan zijn teamshirts ideaal. Niet alleen voor het teamgevoel, maar ook voor herkenbaarheid. Want wat als uw medewerkers bij uw personeel van een andere afdeling in het team zitten? Gekleurde t-shirts – voor elk team een andere kleur – biedt dan uitkomst! Of wat als u op zoek bent naar t-shirts voor de crew van een groot festival? Leuk om dan gepersonaliseerde shirts te verzorgen!

Unisex shirts met korte mouw

De unisex shirts in ons assortiment zijn verkrijgbaar met korte mouw. Echte hardlopers zijn het Fruit Ringer shirt met gekleurde hals- en mouwlijn en het Chip t-shirt. Toch op zoek naar lange mouwen shirts of een warm vest? Ook daarvoor zit u bij ons aan het juiste adres. Vindt u het belangrijk professioneel over te komen? Dan raden wij unisex t-shirts borduren aan i.p.v. te bedrukken. Gaat u voor net dat beetje extra?

Gratis sample

U wilt weten wat u weggeeft of sponsort, begrijpelijk. Daarom kunt u bij ons een gratis sample aanvragen, mits er een bestelling uit voortkomt (ook als u bijv. 3 t-shirts als monster wilt ontvangen). Heeft u uw favoriete t-shirt al gekozen? Wij helpen u graag verder met uw unisex t-shirts bedrukken. Samen komen we tot passende geschenken.

Meer informatie