+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

VR brillen

(23)

..

VR brillen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte vr brillen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals vr brillen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk vr brillen met opdruk of zonder opdruk.

Een virtual reality bril bedrukken: een wereld van verschil

Wilt u op een originele manier uw logo letterlijk in de kijker zetten, laat dan een vr bril bedrukken. Een nieuw automodel introduceren tijdens een opendeurdag in uw garage, een virtuele rondleiding geven in een woning voor geïnteresseerde kopers in uw vastgoedkantoor: het krijgt een levensechte dimensie als u dat kunt presenteren via een filmpje dat door middel van een vr bril kan bekeken worden op de smartphone. Het wordt helemaal leuk als u uw relatie kunt verzekeren dat ze dit gadget mogen houden. Dankzij uw logo op de vr bril zal men u niet licht vergeten.

Een vr bril bedrukken: dubbele boodschappen

Het mooie aan een vr bril bedrukken is, dat u er meerdere signalen mee kunt geven. U kunt een state-of-the-art virtual reality bril bedrukken om de bezoekers van uw elektronicazaak te overtuigen van uw kennis van zaken. U kunt ook een kartonnen vr bril bedrukken, waarmee u ook nog eens uw ecologisch bewustzijn tentoonspreidt. Ideaal om uit te delen op beurzen om uw bedrijf op een gloedvolle manier te presenteren vanwege de lage prijs. De smartphone van uw relatie is er in een wip ingebouwd; onder uw logo kunt u de downloadlink van het vr filmpje drukken. Het is een giveaway waar uw relaties blijvend plezier van zullen hebben.

Een virtual reality bril bedrukken: promotie die de tongen losmaakt

Laat een virtual reality bril bedrukken en u geeft de mensen iets waarover gesproken wordt. Men wisselt weetjes uit, downloadlinks, vergelijkt en kijkt. Altijd zal uw logo een centrale rol spelen in die levendige discussies. Bij Allgifts.be zorgen we er wel voor dat uw logo minstens zoveel aandacht krijgt als het relatiegeschenkje zelf. Daarvoor gebruiken wij de nieuwste technieken en kunt u rekenen op een doorgedreven service, waarbij rekening gehouden worden met uw individuele wensen inzake druktechniek, productie- en leveringsproces.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster