+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Selfiesticks

(41)

Selfiesticks bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte selfiesticks relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals selfiesticks bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk selfiesticks met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 7 klanten

Selfiestick bedrukken

v.a. € 2,33

SELFIE REMOTE bedrukken

v.a. € 2,44

SELFIE STICK bedrukken

v.a. € 1,99

Selfiestick bedrukken

v.a. € 2,53

Selfie Stick bedrukken

v.a. € 2,16

Selfie Stick bedrukken

v.a. € 1,99

Een selfie stick bedrukken: op de foto met uw logo

Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, zijn een vast onderdeel geworden tijdens citytrips en vakantie: selfie sticks. Profiteer mee van de populariteit van dit item en laat een selfie stick bedrukkenals catchy relatiegeschenk. Iedere zichzelf respecterende toerist, en dat zijn we op tijd en stond allemaal wel eens, gaat niet op reis zonder een selfie stick. Ook jongeren die op sociale media hun whereabouts willen delen, maken gretig gebruik van dit gadget. Herinner uw klanten aan uw logo en schenk ze een bedrukte selfie stick: uw populariteit zal pieken.

Een bedrukte selfie stick: altijd en overal in het vizier.

De selfie sticks bij Allgifts.be blinken uit door gebruiksgemak en doeltreffendheid. Zo zijn er uitschuifbare sticks, met een monopod, met bluetooth bediening in de vorm van een sleutelhanger, u kiest maar. Een selfie stick bedrukken voorziet in een groeiende behoefte, omdat iedereen tegenwoordig met een smartphone op zak rondloopt. Bijgevolg treft u met dit relatiegeschenk altijd doel, eender wat uw eigenlijke business is. Hij zal met graagte aangenomen worden, al dan niet voor eigen gebruik of om de kinderen ermee blij te maken. Intussen prijkt uw logo toch maar mooi op dit relatiegeschenk.

Een selfie stick bedrukken: helemaal mee

Gadgets zijn van alle tijden, maar met een selfie stick is er meer aan de hand. Het is een verlengde van zowat het meest persoonlijke eigendom van uw relatie. Een selfie stick schenken is dus tegelijk een blijk van vertrouwen naar uw klant toe. U geeft hem of haar iets dat het gebruiksplezier verhoogt. Uw logo op dit relatiegeschenk, met het nodige, bekende vakmanschap van Allgifts.be erop aangebracht, wordt op die manier een vertrouwde bondgenoot voor mooie foto’s en fijne herinneringen.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster