+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Voetballen

(22)

Een bedrukte voetbal is de perfecte merkdrager. Met een bedrukte voetbal scoort u zeker! Bij Allgifts.nl is een voetbal in eigen ontwerp ook mogelijk! Tegenwoordig worden er vrijwel alleen nog voetballen gemaakt van kunststof, zoals PVC en PU.
 

Voetballen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte voetballen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals voetballen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk voetballen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 76 klanten

Een voetbal bedrukken: scoren met uw logo

voetbal is zowat de populairste sport bij ons, dus is het geen slecht idee om bedrukte voetballen uit te delen als opvallende promotiestunt. U kunt op die manier lokale voetbalploegen sponsoren die maar wat graag uw relatiegeschenk op het veld laten rondgaan. Scholen en jeugdverenigingen zullen ook veel plezier beleven aan uw voetbal met logo. Het is een sport die goed ligt in alle lagen van de bevolking, dus u kunt bedrukte voetballen uitdelen voor elk product of evenement dat u wilt promoten.

Een voetbal met logo: een doeltreffend relatiegeschenk

Iedereen is wel eens in voor een partijtje voetbal. Laat uw personeel tijdens de middagpauze een balletje trappen en zorg dat het uw voetbal met logo is. U kunt pvc voetballen bedrukken voor een recreatief spelletje of kwaliteitsvolle, lederen exemplaren voor het serieuze veldwerk. U doet kinderen én hun ouders geen groter plezier dan een voetbal met uw logo wegschenken wanneer er een kampioenschap in aantocht is en de voetbalgekte toeneemt. Een voetbal bedrukken is voor ons een erezaak, of het nu gaat om een voetbal voor in- of outdoor sport. U kunt samen met een voetbal met logo een passend T-shirt uitdelen, zo krijgt uw merk een nog grotere supportersschare.

Bedrukte voetballen: nooit buitenspel staan

Een voetbal bedrukken is een gedroomd relatiegeschenk om op te vallen en kan overal voor ingezet worden, van frisdrank tot waspoeder. Op bedrukte voetballen wordt uw logo op een directe, dynamische manier in beeld gebracht. Een voetbal met logo is een relatiegeschenk dat de groepsgeest bevordert en uw logo in diezelfde groep in de hoofden prent. Allgifts.be is uw gespecialiseerde partner in het bedrukken van al uw geprefereerde relatiegeschenken.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster