+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Hoofd- & zweetbandjes

(15)

Hoofd- & zweetbandjes bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte hoofd- & zweetbandjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals hoofd- & zweetbandjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk hoofd- & zweetbandjes met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 31 klanten

Zweetbandjes bedrukken: houdt uw relaties fris

U hebt er misschien nog niet aan gedacht, maar zweetbandjes bedrukken is veel lucratiever dan u misschien denkt. U kunt ze uitdelen bij zowat ieder sportartikel dat er te koop is. Het zijn ideale eyecatchers op eender welk groots opgezet evenement en ze vallen nog eens goed op ook. Bedenk daarbij de lage kost om een partij zweetbandjes te bedrukken en u hebt een ideale manier om uw naam massaal in de belangstelling te brengen, en dat middels een niet voor de hand liggend en dus des te opvallender relatiegeschenk.

Hoofdband bedrukken: uw logo wordt hoofdzaak

Dat geldt net zo goed als u een hoofdband bedrukken laat. Deze is weer helemaal terug van eigenlijk nooit echt weggeweest. In navolging van de tennissers zullen joggers en andere sporters maar wat graag gebruik maken van uw bedrukte hoofdband om zich in het zweet huns aanschijns van overtollige kilo’s te bevrijden. Bovendien is het een leuke giveaway om uit te delen in de nationale kleuren als de nationale voetbalploeg weer van jetje geeft op een toernooi. Laat een hoofdband bedrukken en uw logo supportert mee. Uiteraard bedrukken wij ook alle soorten kleding.

Bedrukte zweet- en hoofdbanden: uw logo dicht bij uw klant

Het heeft wel iets, zweetbandjes bedrukken met uw logo. Het maakt de verschijning van uw relaties extra-sportief en als u daarbij nog een hoofdband bedrukken laat, is het plaatje helemaal compleet. Samen met u brainstormen we bij Allgifts.be over de plaatsing en de grootte van uw logo en maken er een catchy, sportief geheel van dat zijn weg vindt in elke sporttas en een welgekomen accessoire vormt bij elke sportieve uitrusting .

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster