+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Fitness

(53)

..

Fitness bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte fitness relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals fitness bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk fitness met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 39 klanten

Golfset bedrukken

v.a. € 22,10

Push-Up bars bedrukken

v.a. € 5,18

Sporthanddoek bedrukken

v.a. € 2,49

H2O BAG XL bedrukken

v.a. € 2,24

Soft pull Bari bedrukken

v.a. € 2,06

Activity tracker bedrukken

v.a. € 16,89

Sport armband bedrukken

v.a. € 12,49

Stappenteller bedrukken

Offerte opvragen

Fietsgereedschapsset bedrukken

Offerte opvragen

Fitnessriem bedrukken

Offerte opvragen

Sport polsband bedrukken

Offerte opvragen

Sport heuptas bedrukken

Offerte opvragen

Armband bedrukken

v.a. € 5,54

Sportieve relatiegeschenken: sportief zakendoen

Houdt uw logo én uw relaties fit en deel sportieve relatiegeschenken uit. Geef uw naam een levendig, dynamisch imago, haak in op de huidige ‘meer bewegen’ trend en algehele aandacht zal uw deel zijn. Uw logo verspreidt zich als een lopend vuurtje als u sportartikelen bedrukken laat die uw joggende medewerkers en relaties overal al sportend tentoonstellen. Een gezonde geest in een gezond lichaam: met uw logo daarbij wordt het een heilzame Drievuldigheid. Uw imago van maatschappelijk verantwoord ondernemer krijgt alle wind in de zeilen, tenslotte hebt u de actualiteit mee.

Sportartikelen bedrukken voor een gezond relatiegeschenk

Aan keuze geen gebrek als u sportartikelen bedrukken wilt bij Allgifts.be. Dat kan gaan van een digitale sporthorloge over een gymnastiekbal tot een paar nordic walking stokken. Waarom geen sporthanddoek of, om helemaal origineel uit de hoek te komen bij een loopwedstrijd, een opvallende flessengordel? Een fitness set of een eigentijdse sportfles: dankbare dragers voor uw logo. Uit te delen voor elke tijd en weersomstandigheden en dus altijd en overal inzetbaar als een aantrekkelijk en, zeker in deze tijden, haast noodzakelijk relatiegeschenk.

Sportieve relatiegeschenken bedrukken: dynamische beeldvorming

Als u sportartikelen bedrukken laat, krijgt uw naam een zinderend actieve allure. U kunt er natuurliefhebbers mee plezieren en zet mensen met een zittend beroep aan om aan hun conditie te werken. Met een sportief relatiegeschenk kunt u dus alle kanten uit en bereikt u de meest uiteenlopende doelgroepen. Reken daarbij nog eens de professionele service van Algifts.be, waar we met onze doorgedreven vakkennis van uw sportartikel met logo  

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster