+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Handdoeken

(37)

Strandlakens zijn onmisbaar op het strand! Een heerlijk grote strandhanddoek van 180x80 cm. is pas echt genieten. Wist u dat een badhanddoek vaak kleiner is? Bijv. 100x50 cm. of 140x70 cm.

Handdoeken bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte handdoeken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals handdoeken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk handdoeken met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 82 klanten

Een handdoek bedrukken: zo eenvoudig kan het zijn

Van een alledaags gebruiksvoorwerp een doeltreffende eyecatcher maken met uw logo? Een handdoek bedrukken is een uitstekende manier om uw product te promoten. Als u zich de situaties bedenkt waarbij dit voorwerp gebruikt wordt, begrijpt u direct de reikwijdte die promotioneel mogelijk is met bedrukte handdoeken. Van de keuken over de badkamer tot het strand: allemaal potentiële plaatsen waar u zich kunt profileren. Eenzelfde, meer tot de keuken gericht effect kunt u bijvoorbeeld ook bereiken met ovenwanten en pannenlappen.

Een handdoek borduren: persoonlijker kan niet

Van keukenfabrikant tot afwasmiddelenproducent: bedrukte handdoeken zijn het uitgelezen relatiegeschenk. Een handdoek in degelijk materiaal benadrukt de kwaliteit van uw corebusiness en zorgt voor een blije klant: handdoeken kan me nooit genoeg in huis hebben. Een handdoek borduren is voor Allgifts.be kinderspel. U kiest de kleur en geeft uw logo door, de rest laat u aan ons over. Ook voor een sportevenement of een happening kunt u een handdoek bedrukken. Een blijvende herinnering voor de deelnemers die telkens herinnerd worden aan uw merk.

Bedrukte handdoeken: gegeerde hebbedingen

Kunt u zich een beter item voorstellen dan een uitgespreide strandhanddoek die in het groot uw logo tentoonspreidt? Laat een handdoek borduren met het logo van uw hotel of reisbureau. Deel bedrukte handdoeken uit tijdens het promoten van een evenement of de introductie van een nieuw product. De toepassingen zijn legio, de uitkomst altijd hetzelfde: duurzame reclame, de klant herinneren aan uw merk. In tegenstelling tot een advertentie is de duurzaamheid van dit promotieartikel een veel langer leven beschoren. Een investering die loont: Allgifts.be vertelt u er alles over tijdens een chat of een telefoontje.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster