Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Peper en zoutstel bedrukken: relatiegeschenken die het leven kruiden

Vaak zijn het de details die de sfeer bepalen van uw inrichting. Zo kunt u uw restaurant of taverne een authentieke look geven als u een houten peper en zoutstel bedrukken laat om uw tafeltjes een charmante uitstraling te geven. Uw logo op dit accessoire maakt van uw zaak een harmoniërende eenheid. U kunt ook voor hip of romantisch gaan; keuze te over. Het zijn die kleine, afwerkende details die ervoor zorgen dat uw klanten blijven terugkomen.

Peper en zoutstel bedrukken: elegant op smaak brengen

Uw relaties zullen ook in hun nopjes zijn als ze van u een peper en zoutstel cadeau krijgen. U kunt er een leuke toets aan geven door ze in de vorm van eitjes of keramiek figuurtjes te schenken. Het zijn dankbare tafelaccessoires om de tafel feestelijk te dekken. Wilt u de exclusieve toer opgaan, geef dan een elektrische pepermolen mee bij de aankoop van een fornuis of een porseleinen aardigheidje dat ook decoratief smaak brengt aan het interieur. Ideaal om te combineren met besteksets om op die manier een verzameling aan te leggen waarvoor uw klanten bij u terug blijven komen.

Steel de show met een bedrukt peper en zoutstel

Laat een peper en zoutstel bedrukken en u hebt een tijdloos relatiegeschenk waarmee u heel het jaar door uw relaties kunt verwennen. Ze worden ook elk moment van de dag gebruikt: tijdens het ontbijt bij een vers gekookt eitje, gedurende de lunch en ’s avonds bij de tv om de borrelhapjes te kruiden. Uw logo zit mee aan tafel het beste van zichzelf te geven. Het is daarbij fijn om te weten dat u met Allgifts.be een partner aan uw zijde hebt die het bedrukken van relatiegeschenken tot in de finesse beheerst en u een service biedt om u tegen te zeggen.

 

0
0 Beoordelingen
0 Op basis van 0 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999