Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Ovenwanten bedrukken: bescherm uw relaties

Het zijn de eenvoudige dingen die het hem doen. Wanneer u ovenwanten bedrukken laat, neemt u letterlijk uw relaties bij de hand. Geen gevaarlijke toestanden meer met opgevouwen handdoeken om die hete schotel uit de oven te nemen, maar een voor dat doel ontworpen relatiegeschenkje dat uw logo in het lang en het breed in beeld brengt. Een perfecte giveaway als u keuken- of bakartikelen verkoopt. Een aangenaam presentje voor de jaarlijkse Dag van de Klant, welke markt u ook bedient. Ovenwanten en pannenlappen bedrukken: het is niet alleen handig, maar het oogt ook nog eens fraai in de keuken.

Pannenlappen bedrukken: geef er een lap op

Pannenlappen en ovenwanten vallen op, dat is duidelijk. Maak van uw logo een beeld waar men niet naast kan kijken. U kunt de keuken van uw zaak ermee verfraaien en uw personeel behoeden voor verbrande vingers. Deel ze uit op beurzen, markten, braderieën. Hang ze op in uw voedingszaak als lokkertje. Geef ze mee met bereide schotels. Pannenlappen bedrukken: het is het equivalent van een fors uitgevallen visitekaartje dat bovendien nuttig aangewend kan worden. Wilt u meer inspiratie opdoen, neem dan zeker een kijkje bij onze keukenaccessoires.

Ovenwanten bedrukken: uw logo in de hand

Bij Allgifts.be kunt u ovenwanten en pannenlappen bedrukken die vervaardigd zijn uit katoen, neopreen of siliconen. Wij bedrukken, printen of borduren uw gewenste relatiegeschenk met de allerlaatste technieken voor een oogstrelend en perfect eindresultaat. Of het nu gaat om een stevige barbecue ovenwant of een klassieke ovenhandschoen: met bedrukte ovenwanten en pannenlappen wordt uw logo een bezienswaardigheid in ieder huishouden, winter en zomer.

 

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999