+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Ovenwanten

(15)

Het is een feit, we kunnen niet zonder! Ovenwanten worden vaak in het zicht opgehangen in de keuken. Wij bieden ovenwanten aan in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zit er altijd wel iets tussen voor uw relaties.

Ovenwanten bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte ovenwanten relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals ovenwanten bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk ovenwanten met opdruk of zonder opdruk.

4 door 31 klanten

Ovenwanten bedrukken: bescherm uw relaties

Het zijn de eenvoudige dingen die het hem doen. Wanneer u ovenwanten bedrukken laat, neemt u letterlijk uw relaties bij de hand. Geen gevaarlijke toestanden meer met opgevouwen handdoeken om die hete schotel uit de oven te nemen, maar een voor dat doel ontworpen relatiegeschenkje dat uw logo in het lang en het breed in beeld brengt. Een perfecte giveaway als u keuken- of bakartikelen verkoopt. Een aangenaam presentje voor de jaarlijkse Dag van de Klant, welke markt u ook bedient. Ovenwanten en pannenlappen bedrukken: het is niet alleen handig, maar het oogt ook nog eens fraai in de keuken.

Pannenlappen bedrukken: geef er een lap op

Pannenlappen en ovenwanten vallen op, dat is duidelijk. Maak van uw logo een beeld waar men niet naast kan kijken. U kunt de keuken van uw zaak ermee verfraaien en uw personeel behoeden voor verbrande vingers. Deel ze uit op beurzen, markten, braderieën. Hang ze op in uw voedingszaak als lokkertje. Geef ze mee met bereide schotels. Pannenlappen bedrukken: het is het equivalent van een fors uitgevallen visitekaartje dat bovendien nuttig aangewend kan worden. Wilt u meer inspiratie opdoen, neem dan zeker een kijkje bij onze keukenaccessoires.

Ovenwanten bedrukken: uw logo in de hand

Bij Allgifts.be kunt u ovenwanten en pannenlappen bedrukken die vervaardigd zijn uit katoen, neopreen of siliconen. Wij bedrukken, printen of borduren uw gewenste relatiegeschenk met de allerlaatste technieken voor een oogstrelend en perfect eindresultaat. Of het nu gaat om een stevige barbecue ovenwant of een klassieke ovenhandschoen: met bedrukte ovenwanten en pannenlappen wordt uw logo een bezienswaardigheid in ieder huishouden, winter en zomer.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster