+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Kerstpakketten

(Geen resultaten gevonden)

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan kerstpakketten met verschillende thema's. De pakketten zijn vanaf oktober leverbaar en zijn te bestellen t/m week 50 (zolang de voorraad strekt!)
Kerstpakketten worden onbedrukt binnen 2-3 werkdagen geleverd. Het is niet mogelijk om een sample aan te vragen voor een kerstpakket.
 

Kerstpakketten bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte kerstpakketten relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kerstpakketten bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kerstpakketten met opdruk of zonder opdruk.

3 door 1 klanten

Geen resultaten gevonden.

Kerstpakketten

Tijdens de Kerst wilt u uw relatie of medewerkers natuurlijk graag verrassen met een mooi geschenk. Bestel daarom een van onze kerstpakketten. Allgifts.nl beschikt over verschillende soorten pakketten, zowel voor mannen als voor vrouwen. De pakketten zijn volledig en erg stijlvol. Een prima geschenk voor zowel uw medewerkers als voor uw goede relaties.

Kerstpakketten voor relaties

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan kerstpakketten. De pakketten zijn te bestellen in allerlei kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een pakket dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf, en bij uw relaties of medewerkers. Kiest u voor dit stoere kerstpakket of gaat u voor een van de andere modellen. 

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster