+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Rekenmachines

(62)

..

Rekenmachines bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte rekenmachines relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals rekenmachines bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk rekenmachines met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 127 klanten

Calculator bedrukken

v.a. € 1,00

Rekenmachine bedrukken

v.a. € 2,15

Rekenmachine bedrukken

v.a. € 2,94

Solarcalculator bedrukken

v.a. € 4,67

Solarcalculator bedrukken

v.a. € 4,67

Bureaucalculator bedrukken

v.a. € 2,76

Calculator bedrukken

v.a. € 0,93

Solarcalculator bedrukken

v.a. € 4,05

Calculator bedrukken

v.a. € 5,45

Calculator bedrukken

v.a. € 2,72

Solarcalculator bedrukken

v.a. € 9,43

Solarcalculator bedrukken

v.a. € 3,43

Pennenhouder  bedrukken

v.a. € 4,66

Solarcalculator bedrukken

v.a. € 3,12

Rekenmachine bedrukken: tel uit uw winst

Misschien denkt u dat een rekenmachine bedrukken achterhaald is, nu iedereen met een smartphone rondloopt. Een smartphone op de werkvloer leidt echter af en kan de productie fnuiken. Deel daarom bedrukte rekenmachines uit aan uw personeel op kantoor. Ook op scholen is een rekenmachine een prima argument om de slimme telefoons van de leerlingen tijdens de lesuren het zwijgen op te leggen. Laat rekenmachines bedrukken en u deelt een relatiegeschenkje uit dat op heel wat bijval kan rekenen.

Rekenmachine bedrukken? Reken maar!

Wilt u het ecologische aspect van uw merk benadrukken? Deel solarcalculators uit, met of zonder liniaal. Hebt u buitenwerkend personeel dat al eens een rekensommetje moet maken? Geef ze een waterbestendige rekenmachine. Maak er een glossy designartikel van dat de show steelt op iedere desk of schenk een wetenschappelijke calculator voor hogescholen. Al van sinds hun verschijning op de markt blijven rekenmachines een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen op mensen. Doe er dus uw voordeel mee. Het zijn giveaways die het altijd blijven doen.

Rekenmachine bedrukken, een relatiegeschenk waarop men kan rekenen

Het fijne aan rekenmachines is dat ze zo herkenbaar zijn en direct opvallen. Uw logo profiteert daar mee van, wat uw naambekendheid ten goede komt. We zijn allemaal voortdurend met cijfers bezig, dus wat u ook aan de man of vrouw brengt: u benadrukt het nog meer door er een rekenmachine bij weg te geven. Rekenmachines zijn een vaste waarde bij Allgifts.be en u hebt dan ook een ruime keuze bij ons. U uploadt uw logo dat wij volgens de regels van de kunst, naar wens omzetten in gevectoriseerd artwork. Het resultaat is een flitsend rekenwondertje waarop uw logo alle aandacht opeist.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster