+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Nietmachines

(4)

Nietmachines bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte nietmachines relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals nietmachines bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk nietmachines met opdruk of zonder opdruk.

5 door 1 klanten

Nietmachine bedrukken: uw logo houdt alles bij elkaar

Ze ontbreken nergens: nietmachines. In elke kantoorlade, in elk huishouden vindt u er wel een. Hoog tijd dus dat u zelf nietmachines uitdeelt met uw logo op. Handelt u in kantoorartikelen, doe dan een nietmachine bij de volgende bestelling kopieerpapier. Het is zo een van die apparaten waarbij dikwijls gevraagd wordt, ‘waar ligt de nietmachine?’ Deel nietmachines uit op kantoren en iedereen heeft zijn of haar onmisbaar bureauattribuut bij de hand. Uw logo houdt niet alleen de documenten bij elkaar, maar zorgt ook voor een gestroomlijnde werking van de administratieve activiteiten.

Nietmachine bedrukken met uw logo: een vaste waarde

Wilt u uw relaties verrassen? Schenk een nietmachine dat de papieren niet beschadigt! Bij Allgifts.be vindt u een ‘Fix-it’ apparaat dat werkt als een nietmachine, maar in plaats van nietjes, clips gebruikt. De verrassend lage prijs stelt u in staat om hoge ogen te gooien bij iedereen die zulk een handigheidje toegestopt krijgt. Verder zijn er nog de klassieke nietmachines en de multidesktools, compleet met plakbandhouder, briefopener en ontnieter. Allemaal noodzakelijkheden voor ieder bureau. Wat kantoorartikelen betreft, zal Allgifts.be u trouwens aangenaam weten te verrassen.

Nietmachine bedrukken? Een doorslaand succes

Iedereen kent ze en iedereen gebruikt ze. U komt ze werkelijk overal tegen. Nietmachines zijn dan ook allrounders die voor elke promotionele activiteit kunnen ingezet worden. De nietmachines van Allgifts.be liggen door hun ergonomische vormgeving prettig in de hand en ze stelen de show met hun fraai design. Het meesterlijk aangebrachte logo door onze specialisten is de kers op de taart. Nietmachines bedrukken als succesvol relatiegeschenk? Mis die kans niet!

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster