+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Memoclips

(23)

Memoclips bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte memoclips relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals memoclips bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk memoclips met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 75 klanten

Memohouder bedrukken, mindkeepers voor uw logo

Hoe kan men een collega aan iets belangrijks herinneren? Hoe kan de tafelschikking van een vergadertafel duidelijk gemaakt worden? Simpel: laat memohouders bedrukken en iedereen weet wie waar wat moet doen. Bedrukte memoclips als opvallende kattenbelletjes zorgen ervoor dat de werkplek geen chaos wordt en het ziet er nog eens leuk uit ook. Ideaal om belangrijke papieren bij elkaar te houden of om belangrijke mededelingen kenbaar te maken. Uw logo zorgt ervoor dat niemand nog zijn of haar afspraken vergeet.

Een memohouder met logo bedrukken: uw vaste afspraak met uw relaties

Een memohouder bedrukken kan ook leuk zijn als giveaway voor uw klanten en personeel. In de vorm van een hartje om een leuk boterbriefje achter te laten thuis of om boodschappenlijstjes te bewaren. Memoclips in de vorm van een grappig mannetje maakt het allemaal wat ludieker en memohouders kunnen ook gebruikt worden om een foto vast te houden. Geef uw personeel een stevige bedrukte memohouder voor in de werfwagen om de route en de afspraken altijd in het oog te hebben. Memohouders zijn, net als USB-sticks, kleine, goedkope relatiegeschenkjes die een maximale respons beloven.

Memohouder bedrukken? Goed gezien en goed gezien worden

Memoclips zijn fijne, attentvolle giveaways waarmee u zich van uw praktische kant laat zien. Sierlijk door hun eenvoud zijn ze een beetje manusjes van alles thuis en op kantoor. Uw naam krijgt er als vanzelf een dynamische bijklank van. Memohouders zorgen ervoor dat uw naam en faam op een inventieve manier bekend wordt. Bij Allgifts.be zorgen we ervoor dat uw logo piekfijn wordt aangebracht op deze nuttige hebbedingen. U levert ons uw logo aan en binnen 3 werkdagen kunt u uw giveaway al aan de man brengen.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster