+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Winter relatiegeschenken

(90)

Winter relatiegeschenken bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte winter relatiegeschenken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals winter relatiegeschenken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk winter relatiegeschenken met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 134 klanten

Ijskrabber bedrukken

v.a. € 0,71

Tip!
IJsmuts bedrukken

v.a. € 2,65

Hawk jack bedrukken

v.a. € 16,24

Action unisex jack bedrukken

v.a. € 10,53

Slice heren jack bedrukken

v.a. € 32,20

Slice dames jack bedrukken

v.a. € 32,20

Viscose sjaal bedrukken

v.a. € 2,44

Tip!
Apres Slee bedrukken

v.a. € 0,93

Irwin beanie bedrukken

v.a. € 1,61

Sneeuwpopset bedrukken

v.a. € 2,60

Caledon donsjack bedrukken

v.a. € 37,49

Winterse relatiegeschenken: warm aanbevolen

In uw zoektocht naar een geschikt relatiegeschenk kunt u zich door vele zaken laten inspireren. Waarom niet door de seizoenen? Laat winterse artikelen bedrukken en u hebt een relatiegeschenk waar uw relaties letterlijk warm voor lopen. Allemaal moeten we ons doorheen dit seizoen worstelen, uw relatiegeschenk belangt dus iedereen aan, man en vrouw, jong en oud. Wat u verkoopt of promoot wordt duidelijk gemaakt door uw logo. Winterse relatiegeschenken zijn bijgevolg in iedere branche toe te passen. Het benadrukt uw inventiviteit en uw praktische kijk op de zaken.

Winterse artikelen bedrukken: laat de kou maar komen

Verstokte smartphone- en tabletgebruikers zullen in de wolken zijn met een paar touchscreen handschoenen. Ook erg handig voor uw personeel on the road in het koude seizoen. Voor de carwash of de garagehouder? Een ijskrabber met handschoen: een klassieker. Wilt u uw logo in de huiselijke sfeer doen belanden, laat dan een fleece deken of een paar winterpantoffels bedrukken. Cocoonen met winterse relatiegeschenken: gezelligheid troef. Of wat denkt u van een sneeuwschep? Onontbeerlijk en graag aangenomen. Winterse artikelen bedrukken: u genereert er een warme herinnering mee in de donkere dagen.

Winterse relatiegeschenken bedrukken: smelten voor uw logo

Welk relatiegeschenk u ook kiest, het doel is promotie maken voor uw naam. Als u winterse artikelen bedrukken laat, maakt u een stevig statement. U schenkt iets wat de mensen warm houdt of wat een hulpmiddel is om de kou en de vorst te lijf te gaan. Bij Allgifts.be lopen we warm voor zulke opdrachten: uw aangeleverde logo omzetten naar gevectoriseerd artwork, de bedrukkingswijze en de plaatsing van het logo bepalen. U krijgt een proefexemplaar voor akkoord en u hebt een relatiegeschenk dat zijn mannetje staat. Uw relaties kunnen met een gerust hart koning winter begroeten.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster