+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Verkeersveiligheid

(46)

Verkeersveiligheid bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte verkeersveiligheid relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals verkeersveiligheid bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk verkeersveiligheid met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 88 klanten

Krinkel armband bedrukken

v.a. € 0,20

Klaparmband bedrukken

v.a. € 0,34

Rugzakhoes bedrukken

v.a. € 3,18

Nilton`s werkvest bedrukken

v.a. € 25,78

Alcohol tester bedrukken

v.a. € 8,99

Reddingstas bedrukken

v.a. € 1,16

Schoenen spikes bedrukken

v.a. € 2,04

Reddingsdeken bedrukken

v.a. € 0,95

Slapwrap EN13356 bedrukken

v.a. € 1,16

Safety Pet bedrukken

v.a. € 5,24

Verkeersveiligheidsartikelen bedrukken: een krachtig signaal

Verkeersveiligheid is iets wat ons allemaal aanbelangt. Het is een heet hangijzer in de actualiteit, er worden campagnes voor op touw gezet en er wordt voortdurend aan gewerkt. Zelfs de overheid deelt BOB-sleutelhangers uit om de mensen bewust te maken van verkeersveilig gedrag. Laat dus zelf verkeersveiligheidsartikelen bedrukken zodat uw naam een lovenswaardige connotatie krijgt. Het zijn attente, bewustmakende relatiegeschenken die zonder pardon hun weg vinden in de auto of op de fiets. De steeds voller rakende wegen roepen gewoon om uw bijdrage in de verkeersveiligheid.

Bedrukte verkeersveiligheidsartikelen, uw logo kan levens redden

Hoe u het ook draait of keert: elke dag de baan opgaan houdt risico’s in. Geef uw relaties een veilig gevoel en schenk ze een verkeersveiligheidsartikel in de vorm van een reflector, een noodhamer of een bandenspannigsmeter. Met een alcoholpercentagemeter behoedt u uw relaties voor een fikse boete. Bedrukte verkeersveiligheidsartikelen zoals hesjes en werkvesten behoren tot de standaarduitrusting van uw personeel. Uw naam wekt meteen een positieve indruk bij iedereen die hem in het vizier krijgt. Verkeers- en brandveiligheidsartikelen: het zijn krachtige dragers voor uw logo.

Verkeersveiligheidsartikelen bedrukken: een relatiegeschenk voor het leven

Verkeersveiligheid kent geen exclusiviteitsrechten: iedereen krijgt er mee te maken. Bijgevolg kent het uitdelen van verkeersveiligheidsartikelen een uitgebreid toepassingsgebied. Op wedstrijden en andere buitenactiviteiten, als extraatje bij een smeerbeurt van de wagen, als waakzame knipoog in de fietshandel. Scholen, het verzekeringswezen, pechbijstand: laat verkeersveiligheidsartikelen bedrukken bij Allgifts.be en u maakt een gloedvol statement. Uw logo is in goede handen bij ons. Wij zorgen ervoor dat niemand uw naam zal vergeten op zulk een belangrijk relatiegeschenk als een bedrukt verkeersveiligheidsartikel.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster