+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Top 250 pennen

(147)

Top 250 pennen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte top 250 pennen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals top 250 pennen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk top 250 pennen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 263 klanten

Roxy pennen bedrukken

v.a. € 0,09

Stylus pen bedrukken

v.a. € 0,19

Nash balpen bedrukken

v.a. € 0,13

Delta pennen bedrukken

v.a. € 0,74

Aluminium balpen bedrukken

v.a. € 0,31

Tip pennen bedrukken

v.a. € 0,07

Stylus pen bedrukken

v.a. € 0,33

Metalen balpen bedrukken

v.a. € 2,39

Derby pennen bedrukken

v.a. € 0,74

Ringer pennen bedrukken

v.a. € 0,20

Houten balpen bedrukken

v.a. € 0,26

Houten balpen bedrukken

v.a. € 0,21

Top 250 Pennen bedrukken: 250 redenen voor goede promotie

Pennen bedrukken uit de top 250 pennen reeks: als u wilt meetellen, hoort uw naam op een veelgebruikt en populair artikel als een pen te staan. Een pen is een van de meest gebruikte geschenken om doeltreffend promotie te voeren voor uw logo. Logisch dat er een hitlijst van de 250 beste pennen bestaat. In onze catalogus vindt u ze allemaal terug. Stuk voor stuk kleine sterkhouders voor uw naam. Handige, bruikbare visitekaartjes die overal uit de delen zijn, hun nut bewijzen en van uw merk een vertrouwde naam maken..

Bedrukte pennen: promotie voor de massa

Een houten pen, duurzaam en dus hip; een stijlvolle Charles Dickens pen of een populaire Papermate. Zwart-, rood- of blauwschrijvend. Met drukmechanisme of een dop. Als het schrijft, hebben we het in huis. Een pen met uw logo kunt u overal kwijt, eender wat uw bedrijvigheid is. Steek ze als extraatje bij een bestelling, laat er eentje achter bij uw bedrijfsbezoek en deel ze uit op beurzen of aan de kassa. Niets is zo vertrouwd als een pen geven aan uw relaties. Laat pennen bedrukken en u hoort er helemaal bij. Doen!

Pennen bedrukken: een evidentie

Denkt u dat uw relatiegeschenk inboet aan originaliteit als u een pen bedrukken laat om uit te delen? Vreest u dat ze niet zal opvallen tussen het woud van andere bedrukte pennen op menige desk? Uw vrees is ongegrond: bij Allgifts.be zorgen we ervoor dat uw logo tussen de massa uitspringt. De kwaliteit van de opdruk is uw garantie dat u een pen in de aanbieding hebt die promotioneel zijn mannetje staat. Een pen uit de top 250 reeks krijgt bij ons een top bedrukking en een top service!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster