+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Onderwijs

(Geen resultaten gevonden)

Onderwijs bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte onderwijs relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals onderwijs bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk onderwijs met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 99 klanten

Geen resultaten gevonden.

School, opleiding en onderwijs relatiegeschenken

Zoveel termen, zoveel relatiegeschenken. Bij Allgifts.nl vindt u relatiegeschenken die passen bij uw school, onderwijsinstelling of opleiding. Of u nou inkoopt voor een basisschool of voor middelbaar of hoger onderwijs, voor elk budget en einddoel is er wat wils. Onderwijs relatiegeschenken bedrukken behoort ook tot de mogelijkheden, daardoor weet u zeker dat u meer opvalt dan andere scholen en instellingen. Natuurlijk hebben wij voor elke leeftijdscategorie passende giveaways, voor de kids een handig bewaardoosje voor een appel en voor de jeugd een smartphone houder met 3 markeerstiften.

Onderwijs relatiegeschenken uitdelen

Leuk, al die toffe giveaways.. Maar, bij welke gelegenheden komen welke relatiegeschenken nou eigenlijk van pas? Heeft u uw notitieboekje gereed? Noteren maar. Een balpen met geïntegreerde mobiele standaard als lokkertje op open dagen of schoolbeurzen, oordopjes als onderdeel van een geschenkpakketje bij examenuitreikingen, een krijtmok als bedankje voor de docenten, zadelhoesjes als onderdeel van een wervingscampagne, opvallende rugtasjes zodat de kids veilig naar school kunnen fietsen en ga zo maar door! Er zijn ontzettend veel leuke en gewilde onderwijs relatiegeschenken die voor elk einddoel ingezet kunnen worden. Wij denken graag met u mee!

Bedrukte onderwijs relatiegeschenken

Idealiter gaan we voor een situatie waar beide partijen baat bij hebben: de ontvanger blij met een geschenk, de gulle gever blij met promotie voor z’n bedrijf of onderneming. Een relatief goedkope manier om veel publiciteit te realiseren is door onderwijs relatiegeschenken te bedrukken. Ziet u het al voor zich? Opvallende veiligheidshesjes met uw logo of bedrijfsnaam op de achterkant, een bedrukte pen die keer op keer doorgegeven wordt..

Aandacht gegarandeerd

Niet alleen met uw relatiegeschenken speciaal geschikt voor scholen en opleiding krijgt u veel aandacht. Ook bij Allgifts.nl kunnen we er wat van. Samen zorgen we voor een tof bedrukt relatiegeschenk, zodat u uw doel bereikt. Wist u trouwens dat we proberen uw kosten zo veel mogelijk te dekken door gratis een sample op te sturen, gratis een drukproef op te maken en gratis uw bestelling te leveren? Ook daarom kiest u voor Allgifts.nl.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster