+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

XD Apparel

(36)

XD Apparel produceert kwaliteitsjassen die een duurzame productie als basis hebben, geheel volgens de BlueSign principes. Hiermee schaart XD Apparel zich in het rijtje met duurzame labels als Nike, Haglöfs, PUMA, Patagonia, G Star Raw, Adidas, Jack Wolfskin om er een paar te noemen..
Met de kleding van XD apparel, steekt u zowel uw medewerkers als uw relaties in een nieuw jasje. De kleding is stijlvol en te bestellen in verschillende kleuren. Omdat de jassen speciaal voor heren gemaakt zijn, hebben de jassen een stoere uitstraling.

XD Apparel bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte xd apparel relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals xd apparel bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk xd apparel met opdruk of zonder opdruk.

4 door 27 klanten

XD Apparel relatiegeschenken: perfect passende promotie

Steek uw relaties in een nieuwe jasje met XD Apparel relatiegeschenken. Nou ja, een nieuw jasje, zeg maar gerust een kwaliteitsvolle, duurzame jas die kan wedijveren met labels als Nike en Jack Wolfskin. Dankzij de modieuze snit en de BlueSign principes, die mens en milieu centraal stellen, hebt u een relatiegeschenk in de aanbieding dat iedereen het nakijken geeft. Laat een XD Apparel jas deel uitmaken van de werkgarderobe van uw medewerkers, deel ze uit aan uw relaties die weer en wind moeten trotseren en maak via uw logo duidelijk dat u een neus voor kwaliteit hebt.

Een bedrukt XD Apparel relatiegeschenk: stof tot nadenken voor knappe promotie

Een bodywarmer of jas, met of zonder capuchon: XD Apparel relatiegeschenken bewijzen dat u ook op een modieuze manier promotie kunt voeren. Een stevige winterjas of een exemplaar voor alle elementen, een must have voor uw buitenwerkend personeel. Schenk een degelijke XD Apparel jas tijdens uw bezoekronde aan bedrijven tijdens de feestdagen: een relatiegeschenk waar uw relaties het letterlijk warm van krijgen. Stoere promotie zonder in te boeten op stijl en elegantie, een giveaway dat uw logo alle eer aandoet.

XD Apparel relatiegeschenken: promotie die tegen een stootje kan

Een kledingstuk is altijd een dankbaar artikel om promotie mee te voeren: het is immers voor iedereen zichtbaar. Dat uw logo van dezelfde kwaliteit is als de XD Apparel jas, spreekt voor zich. Samen beschermen ze uw relaties tegen de elementen en iedereen zal weten wie daarvoor verantwoordelijk is. Samen met u bespreken we bij Allgifts.be de plaats waar uw logo moet komen, bepalen afmeting en bedrukkingstechniek en leveren een relatiegeschenk af waarmee u echt kunt uitpakken. Totale service inbegrepen, tot uw dienst.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster