I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Merk
Ga naar de producten ()

Philips relatiegeschenken: een toppertje voor uw relaties

Een naam als Philips behoeft geen introductie. Dit alomtegenwoordige merk in elektrische huishoudtoestellen heeft ten overvloede bewezen wat het waard is. Wilt u uw logo eenzelfde alomtegenwoordige en betrouwbare reputatie geven, laat dan Philips relatiegeschenken bedrukken. Uw logo naast een vertrouwenwekkende naam als Philips bedrukken om het vervolgens aan uw aangenaam verraste relaties te schenken geeft uw naam vleugels. Dit is geen relatiegeschenk dat in een vergeethoek verdwijnt, het is een kwaliteitsvol gebruiksvoorwerp waar uw relaties veel plezier aan beleven.

Philips bedrukken: omdat het goed moet zijn

Geef uw vergaderruimte of de bedrijfskantine extra glans en plaats een Philips Senseo apparaat of een espressomachine met uw logo goed zichtbaar in die ruimte. Uw bezoekers zijn onder de indruk van de kwaliteit van de koffie en het standingvolle apparaat. Schenk een wake up light, laat uw logo naast dat van Philips bedrukken en dat is het eerste wat uw relaties zien als ze de dag beginnen. Van een reminder gesproken. Een goed gekozen relatiegeschenk maakt een blijvende indruk die mee de waarde van uw logo bepaalt. Zet het op Philips relatiegeschenken en uw naam is gemaakt.

Promotie met faam: Philips relatiegeschenken

U hebt een idee voor een apart relatiegeschenk en wilt daarvoor een apparaat van Philips bedrukken? De vraag stellen is ze laten beantwoorden door Allgifts.be. Nadat u van uw eerste verbazing bekomen bent omtrent ons enorme aanbod aan relatiegeschenken, kunt u zich opmaken voor de volgende verwondering: de kwaliteit van onze bedrukkingstechnieken. Helemaal compleet wordt het als u kennismaakt met onze gedegen en transparante service. Alles onder één dak, van pril idee tot gloedvol eindresultaat, verzorgd door de ervaren handen van Allgifts.be. Top.

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018