+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Luxe relatiegeschenken

(43)

Luxe relatiegeschenken bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte luxe relatiegeschenken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals luxe relatiegeschenken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk luxe relatiegeschenken met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 38 klanten

Tip!
Strandstoel bedrukken

v.a. € 20,06

Drinkset bedrukken

v.a. € 4,99

Tip!
Verrekijker bedrukken

v.a. € 7,81

CrisMa herenset bedrukken

v.a. € 6,31

Kogelstootpendel bedrukken

v.a. € 10,21

Design tafellamp bedrukken

v.a. € 10,91

CrisMa herenset bedrukken

v.a. € 6,31

Weerstation bedrukken

v.a. € 40,87

Tip!
Nekkussen lang bedrukken

v.a. € 3,39

Philips Wake bedrukken

v.a. € 114,42

Belkin iPad Speaker bedrukken

v.a. € 108,33

Springwood deken bedrukken

v.a. € 14,59

Twist lamp bedrukken

v.a. € 2,98

VR Glasses Slide bedrukken

v.a. € 4,95

Luxe relatiegeschenken bedrukken: maak van uw promotie een traditie

Er zijn van die vaste dagen in het jaar waarvoor u luxe relatiegeschenken bedrukken laat. Denk maar aan Nieuwjaar, Kerstmis en andere feestdagen. Toch hoeft u niet te wachten op die traditionele geschenkdagen. U kunt ook een luxueus geschenk weggeven voor bijvoorbeeld de eerste 10 klanten die uw nieuwe product kopen, een promotiecampagne voeren waarbij een exclusief geschenk wordt verloot of om de opening van een nieuwe zaak extra cachet te geven. Ook kunt u er uw medewerkers mee in de bloemetjes zetten of uw erkentelijkheid aan vertegenwoordigers mee betonen. Feit is dat uw gulle attentie u de nodige waardering zal opleveren.

Luxe relatiegeschenken voor exclusieve promotie

Wat dacht u van een verfijnde wijnset of een exquise fles wijn? Verpakt in een stemmige geschenkdoos waar uw logo smaakvol op is aangebracht, wekt u hoge verwachtingen bij uw relaties. Uw relaties voelen zich gewaardeerd en laten niet na om de loftrompet over u af te steken tegenover vrienden, collega’s en familie. Laat luxe relatiegeschenken bedrukken en u wordt geroemd om uw verfijnde smaak en aandacht voor uw relaties. Automatisch krijgt uw naam dezelfde exclusieve status van het geschenk waarmee u uw relaties verwent.

Luxe relatiegeschenken bedrukken: promotie met status

Een exclusief relatiegeschenk wordt nog een tikkeltje subliemer door het logo dat erop prijkt. Hier komen de vaardigheden en het vakmanschap van Allgifts.be in al hun perfectie tot een hoogtepunt. Samen met u bespreken wij waar en hoe uw logo het best tot uiting komt op uw promotioneel pièce de résistance. Uw logo en uw gekozen relatiegeschenk smelten samen tot een weergaloze gift die u met gepaste trots aan uw relaties kunt overhandigen: een kolfje naar de hand van onze specialisten.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster