+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Evenementen

(40)

Evenementen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte evenementen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals evenementen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk evenementen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 37 klanten

Opvouwbare mat bedrukken

v.a. € 1,30

Armband bedrukken

Offerte opvragen

Safety Oordopjes bedrukken

v.a. € 0,26

Regenponcho bedrukken

v.a. € 0,45

Spiegelhoes bedrukken

Offerte opvragen

190T Nylon Rugzak bedrukken

Offerte opvragen

St. Bretels rood bedrukken

v.a. € 2,66

St. Tutu rood bedrukken

v.a. € 3,99

Tip!
Hallo-hand bedrukken

v.a. € 0,94

Aloha Slinger bedrukken

v.a. € 0,54

Elastic Ribbon bedrukken

Offerte opvragen

Aloha Slinger bedrukken

Offerte opvragen

Taggy armbandje bedrukken

v.a. € 0,23

Voor evenementen relatiegeschenken bedrukken: verwen uw doelpubliek

Hebt u het geluk dat er in uw buurt of zelfs in uw straat een evenement plaatsvindt? Laat dan voor die evenementen relatiegeschenken bedrukken. Dat kan van alles zijn. Een stadsmarathon, een amateurwielerwedstijd of een plaatselijke autorally. Passeert de Ronde van Frankrijk in uw buurt? Tijd voor toppromotie! Ieder straatfeest of festival is niet compleet zonder kleurige, opvallende gadgets. Laat een partij flitsende relatiegeschenken bedrukken en deel ze uit op allerlei evenementen te lande of focus u op de lokale omgeving: uw logo wordt in ieder geval gemeengoed.

Bedrukte relatiegeschenken voor evenementen: een beproefd recept

Het fijne van een evenement is dat het gelijkgestemde zielen trekt. Een loopwedstrijd kan daarom geanimeerd worden met relatiegeschenken die de sportiviteit van uw naam benadrukken. U kunt daarbij kiezen voor iets praktisch zoals een sportbidon of een gadget om de deelnemers mee aan te moedigen. Autofreaks blazen dan weer verzamelen voor oldtimerbeurzen en andere auto- of motorshows. Als u voor dit soort evenementen relatiegeschenken bedrukken wilt, vindt u een overvloedige keuze bij Allgifts.be. Welk evenement u ook wilt opleuken met een catchy relatiegeschenkje, uw logo zal opgemerkt en onthouden worden. U pleziert er jong en oud mee.

Relatiegeschenken voor evenementen, massale aandacht

Op de valreep verneemt u dat er ergens een evenement is gepland en u wilt daar uw voordeel mee doen. Dan is het alle hens aan dek. Kunt u nog snel een leuk gadget laten bedrukken en zal dat op tijd klaar zijn om uit te delen? Vertrouw op Allgifts.be. Zonder in te boeten aan de kwaliteit van het drukwerk stellen wij alles in het werk om uw speciale evenementen relatiegeschenkentijdig tot bij u te krijgen. Wij begrijpen ten volle wat een succesvolle promotiecampagne betekent voor uw naamsbekendheid en uw omzet.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster