+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Vastgoed en makelaardij

(17)

Vastgoed en makelaardij bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte vastgoed en makelaardij relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals vastgoed en makelaardij bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk vastgoed en makelaardij met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 49 klanten

Bedrukte Vastgoed en makelaardij mogelijkheden

Voor het bedrukken van Vastgoed en makelaardij relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Vastgoed en makelaardij bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Vastgoed en makelaardij bestellen. Let op! Bedrukte Vastgoed en makelaardij hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Vastgoed en makelaardij bedrukken is allgifts.be nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Vastgoed en makelaardij bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Vastgoed en makelaardij bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.be sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Vastgoed en makelaardij (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Vastgoed en makelaardij relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster