I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

+32 (0)38 08 71 49

Allgifts.be
×
Sluiten

Filter uw producten

Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0.3
0.4
-
Kleur
Toon alles
Materiaal
Buckle

Laatst bekeken

1 producten Sorteren op:
4.3 door 6 klanten
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Relatiegeschenken met logo

Bent u als reclamebureau op zoek naar relatiegeschenken met logo die uw klant onder een specifieke doelgroep kan weggeven? Zoekt u op een ludieke manier aansluiting met een doelgroep, kijk dan even op deze pagina waarin Allgifts.nl enkele van de leukste afwijkende relatiegeschenken voor u heeft geselecteerd.

Relatiegeschenken met logo aanbod

Het aanbod onder relatiegeschenken met logo is bij ons enorm. Van de wel meer dan 10.000 relatiegeschenken is er door ons een kleine selectie gemaakt van potentiële geschenken die het geheid goed doen bij uw klanten! Kijkt u eens naar deze buttons bijvoorbeeld. Erg leuk om weg te geven op een open dag of tijdens een groot evenement! Nog niet overtuigd? Wellicht past een item als deze siliconen armband meer bij u. De armband is rondom te bedrukken en leent zich perfect als weggever tijdens grote festivals. Als laatst zullen deze aanstekers met flesopener ook altijd goed vallen binnen een brede doelgroep. De meeste artikelen van Allgifts.nl zijn te bedrukken, leverbaar in verschillende kleuren, zijn CSR-gecertificeerd en worden aangeboden met de scherpst mogelijke prijs!

Bedrukte relatiegeschenken met logo

Deze relatiegeschenken met logo kunnen een zeer waardevolle aanvulling zijn op uw open dag, festival of evenement. Relatiegeschenken zijn vaak gemakkelijk weg te geven en bieden anders dan billboards of mediareclame ook echt iets tastbaars en waardevols voor uw klant. Wilt u een product bestellen maar wilt u graag van tevoren zien hoe het eindproduct eruit zal zien? Daarom ontvangt u bij ons altijd een digitale drukproef van het product dat u graag wilt laten bedrukken. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan wanneer u een grote bestelling doet.

Eenvoudig uw bestelling plaatsen!

Bestel vandaag nog technische relatiegeschenken bij Allgifts.nl! Het bestelproces is zeer eenvoudig, vanzelfsprekend en snel dankzij onder andere de transactiedienst iDEAL. Met grote zorg wordt uw bestelling opgepakt en verwerkt. Heeft u tijdens het bestellen van de geschenken met logo nog vragen, dan kunt u terecht bij onze medewerkers via ons telefoonnummer of de chatbox aan de rechterzijde van dit scherm.

Meer informatie