+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Overheid

(22)

Overheid bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte overheid relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals overheid bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk overheid met opdruk of zonder opdruk.

4.5 door 27 klanten

Bedrukte Overheid mogelijkheden

Voor het bedrukken van Overheid relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Overheid bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Overheid bestellen. Let op! Bedrukte Overheid hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Overheid bedrukken is allgifts.be nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Overheid bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Overheid bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.be sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Overheid (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Overheid relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster