+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Landbouw

(19)

Landbouw bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte landbouw relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals landbouw bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk landbouw met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 23 klanten

Bedrukte Landbouw mogelijkheden

Voor het bedrukken van Landbouw relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Landbouw bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Landbouw bestellen. Let op! Bedrukte Landbouw hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Landbouw bedrukken is allgifts.be nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Landbouw bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Landbouw bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.be sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Landbouw (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Landbouw relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster