+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Branches

(133)

Branches bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte branches relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals branches bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk branches met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 215 klanten

KeyCord bedrukken

v.a. € 0,34

Jumbo hobbymes bedrukken

v.a. € 0,16

Anti-stress Koe bedrukken

v.a. € 1,03

ABS treklamp bedrukken

v.a. € 1,87

Tip!
Key USB 2GB bedrukken

v.a. € 3,80

Bedrukte Branches mogelijkheden

Voor het bedrukken van Branches relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Branches bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Branches bestellen. Let op! Bedrukte Branches hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Branches bedrukken is allgifts.be nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Branches bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Branches bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.be sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Branches (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Branches relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster