Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Nagelproducten bedrukken

Zeker voor de dames is het natuurlijk belangrijk om de nagels 'on fleek' te hebben. Met verzorgingsproducten zoals onze nagelspulletjes houd je je nagels eenvoudig mooi! Overigens is een nagelschaartje voor iedereen wel handig, ook voor de mannen. We hebben immers allemaal nagels die altijd groeien en af en toe geknipt moeten worden. En voor de dames hebben we heel veel extra! Kijk even rond en vind uw perfecte relatiegeschenk!

Manicure sets bedrukken: een persoonlijke attentie

Een relatiegeschenk dat de persoonlijke hygiëne ten goede komt en zijn weg vindt naar de badkamer en in de handtas? Laat manicure sets bedrukken. Van eenvoudige nagelvijltjes tot uitgebreide manicure reis sets: uw logo altijd dicht bij uw relatie. Op maat gemaakt voor beautysalons, kapsalons en parfumeriezaken. Een giveaway die een vaste waarde wordt in de toiletzak als uw relaties op vakantie of zakenreis gaan. Manicure sets refereren naar het zorgzame karakter van uw merk. Het zijn relatiegeschenken die het goed doen bij alles wat met zorg te maken heeft, van apotheker tot ziekenfonds.

Bedrukte manicure sets: promotie met zorg gekozen

Een handige nagelknipper aan een sleutelhanger: bijna een klassieker. Een hoogwaardige manicure set in een chique etui: een voornaam eindejaarpresentje. Een 4-delige decoratieve manicure set in een stijlvolle aluminium koker met uw logo in een smaakvolle lasergravering: een echte eyecatcher in de badkamer. Laat manicure sets bedrukken en u dringt door tot de persoonlijke sfeer van uw relatie. Bent u op zoek naar relatiegeschenken in verband met gezondheid en verzorging, dan kan Allgifts.be u absoluut van de nodige inspiratie voorzien.

Manicure sets bedrukken: een relatiegeschenk met fingerspitzengefühl

Relatiegeschenken waar men zich mooier mee kan maken, die inspelen op persoonlijke verzorging, creëren direct een nauwere band met uw relaties. Zij vertegenwoordigen uw logo op een waardige, intieme manier en zetten uw oog voor persoonlijk detail extra in de verf. Een onberispelijke weergave van uw logo is dan ook een must. De verschillende druktechnieken die wij bij Allgifts.be hanteren, garanderen u een professionele gedrukt of gelaserd relatiegeschenk. Samen met onze transparante service en onze flexibiliteit, hebt u een betrouwbare partner voor al uw relatiegeschenken aan uw zijde.

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999