+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Rolmaten & Meetlinten

(111)

Rolmaten & Meetlinten bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte rolmaten & meetlinten relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals rolmaten & meetlinten bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk rolmaten & meetlinten met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 210 klanten

Kiev rolmaat bedrukken

v.a. € 2,07

Huishoudmeetlint bedrukken

v.a. € 0,28

Kiev rolmaat bedrukken

v.a. € 1,51

Rolmaat 3m bedrukken

v.a. € 0,76

Rolmaat 2m bedrukken

v.a. € 0,66

Rolmaat bedrukken

v.a. € 0,33

Staal rolmaat bedrukken

v.a. € 3,21

Staal rolmaat bedrukken

v.a. € 4,58

Rolmaat 5m bedrukken

v.a. € 1,28

Duimstok 1m bedrukken

v.a. € 0,95

Duimstok 2m bedrukken

v.a. € 1,45

Rolmaat 3 meter bedrukken

v.a. € 1,00

Een rolmaat bedrukken: naambekendheid aan de lopende meter

Onontbeerlijk voor elke meubelzaak, doe-het-zelf markt of vloerspecialist: een rolmaat. Vermijd het beeld van klanten die wijdarms proberen te raden of een tafel of kastje wel past in hun interieur en schenk ze een bedrukte rolmaat. Een rolmaat of meetlint bedrukken als haast achteloos weggevertje zal op veel bijval rekenen. U kunt handige meetlinten uitdelen die passen in elke handtas of robuuste rolmaten die zich thuis voelen in elke gereedschapskist. Elke keer als ergens de maat van genomen wordt, wordt ook de maat genomen van uw merk: reken maar dat deze altijd in uw voordeel uitvalt.

Meten is – uw logo – weten

De gelegenheden waarbij een rolmaat van pas komt zijn heel uiteenlopend. Van het meten van de breedte van een tuintafel tot de hoogte van de kerstboom. Toch handig dat net uw logo op de bedrukte rolmaat staat die gebruikt wordt om te meten. U kunt zelfs een rolbandmaat met notitieboekje en pen in één uitdelen: alles bij de hand. Met maten die variëren van 1 tot 5 meter kunt u een rolmaat bedrukken die netjes aansluit bij uw product. De catalogus van Allgifts.be barst werkelijk van de handige gereedschappen die het leven van uw klanten aangenamer en uw merk aantrekkelijker maken.

Een meetlint bedrukken verkleint de afstand tussen u en uw klant

Van rommelmarkt over antiekbeurs tot bouwbeurzen: een bedrukte rolmaat bewijst op alle vlakken zijn diensten. Kleine meetlinten aan een handige sleutelhanger, de goeie ouwe duimstok of zelfs een infrarood exemplaar voor de specialisten zoals architecten. U vindt het allemaal bij Allgifts.be. U kiest de gewenste rolmaat, levert uw logo aan en u krijgt op voorhand een proefexemplaar voor akkoord. Een account aanmaken is niet nodig. Wij garanderen u een state-of-the-art relatiegeschenk.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster