+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

USB sticks 2 gb

(22)

USB sticks 2 gb bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte usb sticks 2 gb relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb sticks 2 gb bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb sticks 2 gb met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 61 klanten

Een goedkope USB stick 2GB: een promotioneel doordenkertje

Stel, u hebt een nieuw gamma aan te bieden van uw product, of u wilt uw relaties een catalogus meegeven op een originele manier. Dat kan als u deze op een geheugendrager zet zoals een goedkope USB stick 2GB. Ruimte genoeg voor promotie en voor de persoonlijk documenten en foto's van uw relaties. Jazeker: wanneer u een USB stick bedrukken laat als relatiegeschenk, wordt het direct een erg persoonlijk hebbeding, waar men belangrijke dingen aan toevertrouwd. Dan is het fijn om te weten dat uw logo schittert op dit belangrijk stukje elektronica.

Een USB stick bedrukken: de gewoonste zaak

In welke vorm u een goedkope USB stick 2GB aanbieden wilt aan uw relaties, hangt helemaal af van uw persoonlijke smaak. Zo kunt u een USB stick bedrukken in de vorm van een slim card, wat een dankbare basis geeft om uw logo te etaleren. Of kies voor een doorzichtige klassieke rotate USB stick in een hippe kleur. Omdat USB sticks vandaag even gewoon zijn als een pen, kunt u ze inzetten voor elk promotioneel doel of product. De gebruiksvriendelijkheid van deze giveaway geeft hoe dan ook uw logo een stevige boost.

Een bedrukte goedkope USB stick 2GB: een backup voor uw relaties

Een USB stick bedrukken, allemaal goed en wel, maar hoe gaat dat in zijn werk? Waar op die USB stick moet het logo komen? Kan dat ook gegraveerd worden? Deze en al uw andere vragen worden uitvoerig toegelicht door het hulpvaardige team van Allgifts.be. Onze transparante service en onberispelijke drukkwaliteit hebben al voor vele promotionele successen gezorgd. Wij zorgen ervoor dat ook uw promotie een klepper van formaat wordt.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster