+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

USB sticks 16 gb

(12)

USB sticks 16 gb bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte usb sticks 16 gb relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb sticks 16 gb bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb sticks 16 gb met opdruk of zonder opdruk.

4.5 door 17 klanten

Een goedkope USB stick 16GB: een relatiegeschenk met een ‘wow’ effect

Wat zou een computerfirma zijn zonder een ter zake doend relatiegeschenk zoals een goedkope USB stick 16GB? Het aantal mensen dat al dan niet hobbymatig met de pc werkt, is groot. Een USB stick bedrukkenmet zulke opslagcapaciteit laat toe dat men zijn eigen portable besturingssysteem er kan op zetten. Anderzijds is het een dankbaar backup medium waar uw relaties hun kostbare data op kwijt kunnen. U biedt uw relaties een stuk zekerheid; een gebaar dat op de nodige instemming kan rekenen.

Een USB stick bedrukken: goedkoop en uiterst doeltreffend

Een goedkope USB stick 16GB aan uw relaties schenken biedt hen onverwachte mogelijkheden. Nu kunnen ze vakantiefilmpjes, foto’s en andere omvangrijke data opslaan als ze op vrienden- of familiebezoek gaan. Uw logo mag op de nodige belangstelling rekenen als het in een laptop of pc geplugd wordt. Een USB stick bedrukken en meegeven bij de aankoop van een fototoestel of een videocamera als extra dataopslag: een aangename attentie die u voor weinig geld heel wat reclame oplevert. U maakt er vaste klanten mee.

Een goedkope USB stick 16GB: een kostbaar hebbeding

Als u wilt opvallen, moet u indruk maken. Een fluitje van een cent als u voor dat doel een USB stick bedrukken laat. Om indruk te maken, moet ook de opdruk van een onberispelijke kwaliteit zijn. Dat is dan weer de precieze omschrijving voor de vakbekwaamheid van onze specialisten bij Allgifts.be. Wat zij met uw relatiegeschenk doen, mag gerust een kunst genoemd worden. Gecombineerd met een ijzersterke, transparante service en een directe betrokkenheid, belooft Allgifts.be u een relatiegeschenk dat uw promotie vleugels geeft.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster