+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

USB sticks 1 gb

(5)

USB sticks 1 gb bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte usb sticks 1 gb relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb sticks 1 gb bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb sticks 1 gb met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 45 klanten

Een goedkope USB stick 1GB bedrukken: promotie om te onthouden

Op korte tijd heeft de USB stick zijn plaatsje veroverd op de markt. Het is dan ook een erg handig ding dat werkelijk altijd van pas komt. Laat een goedkope USB stick 1GB bedrukken voor promotionele doeleinden en u hebt een populaire giveaway waar u altijd mee scoort. Deel ze uit op een beurs of op kantoren. Niet alleen uw logo maakt duidelijk van wie ze komen, maar u kunt zelfs wat bedrijfsinformatie in het geheugen zelf plaatsen. Een USB stick bedrukken is op korte tijd een vaste waarde geworden in het relatiegeschenkgebeuren. Logisch dat Allgifts.be een uitgebreide keuze biedt aan deze slimme giveaways.

Een USB stick bedrukken: een relatiegeschenk met inhoud

In een normaal formaat of mini, in de vorm van een pen, een sleutel, of als hip armbandje. Aan een sleutelhanger of een lanyard. Een goedkope USB stick 1GB kan vele vormen en kleuren aannemen. Handig als uw relaties op bezoek zijn bij familie en snel een paar leuke foto's willen kopiëren. Een extra hulpje voor studenten die onderling cursussen kunnen uitwisselen. Alles gebeurt tegenwoordig digitaal. Laat een USB stick bedrukken en uw logo wordt een vertrouwde naam in de snelle informatica, die vandaag de dag zowat iedereen aanbelangt. U bent, met andere woorden, helemaal mee.

Een goedkope USB stick 1GB: bits en bytes voor uw logo

Een goedkope USB stick bedrukken is vandaag zowat het equivalent van een bedrukte pen, pakweg 10 jaar geleden. De massaproductie van deze slimme geheugens drukt de prijs enorm, zodat u met een bescheiden budget toch op een hoog niveau promotie kunt voeren. Neem daarbij de hoge kwaliteit van de bedrukking, de puntgave service en de flexibiliteit inzake bestelling en levering, allemaal verzekerd door Allgifts.be, en u heeft een relatiegeschenk dat zijn weerga niet kent.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster