+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

USB pennen

(12)

..

USB pennen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte usb pennen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb pennen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb pennen met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 12 klanten

Een USB pen bedrukken: schrijven en opslaan met uw logo

Wilt u uw naam bestendigen met een opvallend en verrassend relatiegeschenk, laat dan een USB pen bedrukken. Uw relatie heeft altijd een opslagmedium bij de hand en het oogt nog eens bijzonder fraai ook. Een statige pen is een persoonlijk geschenkje dat op zich al bewondering oogst. Als deze dan nog eens een slim verborgen USB stick bevat, oogst u lof alom. Mooi en functioneel: een combinatie die deuren opent voor uw logo. Aangeboden in een fraai geschenkdoosje maakt u er helemaal een uniek geschenkje van dat absoluut een plaatsje verovert in het hart en het bureau van uw relatie.

Een bedrukte USB pen: veelzijdig en helemaal mee

Een USB pen bedrukken met een opslagcapaciteit van 1 tot 32GB: de prijzen blijven even interessant. Een USB pen waar zowel mee geschreven kan worden, die als stylus kan dienen voor de tablet en 8GB geheugencapaciteit heeft: verbaas uw relaties ermee. Nog een voorbeeldje? Een USB pen die tegelijk een laserpointer is. Uw USB pen wordt gebruikt op presentaties die men heeft opgeslagen op de USB stick en met de pen sluit uw relatie uiteindelijk lucratieve contracten af. Zakendoen op niveau, nietwaar?

Een USB pen bedrukken: laat u van uw veelzijdigste kant zien

Een bedrukte USB pen, niemand blijft er onverschillig onder. Een lust voor het oog, een gloedvolle aanwinst voor uw relatie. Deel ze uit met de feestdagen of bij een bestelling. U kunt op de USB stick nog bedrijfspromotie opslaan als extra reminder. U levert uw logo aan en drukt uw wensen uit wat betreft de plaats van bedrukking, bij Allgifts.be gaan we ermee aan de slag en leveren u binnen 3 werkdagen een relatiegeschenk dat zijn weerga niet kent.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster