+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Radio's

(14)

Radio's bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte radio's relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals radio's bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk radio's met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 30 klanten

Radio’s bedrukken: maak een meezinger van uw logo

Muziek verzacht de zeden naar het schijnt. Als die muziek weerklinkt uit een bedrukte radio met uw logo doet diezelfde muziek nog veel meer met uw relaties. Uw naam krijgt een aangename charme als u zomaar een radio met logo als relatiegeschenk uitdeelt. Bedrukte radios, wie had dat gedacht? Ideaal om mee te geven aan uw personeel om de werkuren op te vrolijken als ze op een werf bezig zijn. Verkoopt u meubels? Geef een radio met logo mee voor in de keuken of een wekkerradio bij een slaapkamer en let op de reactie van uw klanten: puur goud.

Een radio met logo: een relatiegeschenk waar men oren naar heeft

Een docking station waar een smartphone in past: een presentje dat iedere twijfelaar in uw mediazaak over de streep trekt. Bedrukte radio’s in retro of futuristische stijl op batterijen, ideaal voor in de camper of caravan. Een radio met logo krijgt overal een ereplaatsje. Bedank uw relaties voor hun vertrouwen en verzeker hen dat ze op beide oren mogen slapen door ze een stijlvolle wekkerradio te schenken. Met bedrukte radio’s klinkt uw logo als muziek in de oren van uw relaties. Voor nog meer elektronica ideeën is Allgifts.be uw uitgelezen partner.

Bedrukte radio’s: zeg het met muziek

Radio’s bedrukken als designstukje voor de woonkamer of een digitale radio annex weerstation voor op kantoor: altijd bij de tijd en uw logo steeds in zicht. Originaliteit troef dus, als u een radio met logo bedrukken laat. Kleine bedrukte radio’s doen het ook goed voor een Europees en mondiaal sportgebeuren zoals een voetbaltoernooi of de Olympische Spelen. Een radio bedrukken is een originele strategie om de aandacht op uw merk te vestigen. Bij Allgifts.be voorzien wij uw gekozen relatiegeschenk met uw meesterlijk gedrukt logo. Onze ervaring is uw kwaliteitsgarantie.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster