+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Koptelefoons

(69)

Muziek luisteren is nog meer ontspannen met een goede koptelefoon. Bedruk een koptelefoon met uw logo. In ons assortiment vindt u onder andere een handige bluetooth koptelefoon of een eenvoudige draaibare koptelefoon.

Koptelefoons bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte koptelefoons relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals koptelefoons bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk koptelefoons met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 79 klanten

DJ HeadPhone bedrukken

v.a. € 19,60

HeadArch bedrukken

v.a. € 12,88

HeadArch Photo bedrukken

v.a. € 13,12

SILLY EARS bedrukken

v.a. € 5,64

Hoofdtelefoon bedrukken

v.a. € 5,44

SOUND SHELL bedrukken

v.a. € 2,08

Koptelefoon bedrukken

v.a. € 5,29

Koptelefoon bedrukken

v.a. € 5,09

Koptelefoons bedrukken, klaar en duidelijk

Er zijn zo van die zaken waar u niet onmiddellijk aan denkt, maar die zich uitstekend lenen als relatiegeschenk. Wat dacht u van een bedrukte koptelefoon? Koptelefoons of oordopjes bedrukken als visuele aandachttrekker, dat kan tellen: ze steken er als het ware bovenuit als uw relatie geniet van de klanken van zijn of haar favoriete muziek tijdens het wandelen of joggen. Vermits zowat iedereen een smartphone heeft met muziek, zal dit relatiegeschenk dan ook gretig aanvaard worden.

Bedrukte oordopjes, zeg het met muziek

Als u verdeler bent van computer- en multimediamateriaal zijn koptelefoons en oordopjes gedroomde relatiegeschenken. U kunt het gebruiksgemak vergroten en draadloze koptelefoons bedrukken met een verstelbare hoofdbeugel of een handig doosje met uw logo op waar men de oordopjes in kan opbergen. Luistert uw relatie even niet naar muziek, dan hangt de bedrukte koptelefoon rond de hals en blijft hij zijn promotionele taak uitvoeren. Zulke relatiegeschenken worden intensief gebruikt, dus u hoeft niet bang te zijn dat uw koptelefoon met logo ergens in de vergeethoek verdwijnt. Bij Allgifts.be vindt u nog veel meer flitsende ideeën op het gebied van elektronica en computer.

Koptelefoons bedrukken, dynamische eyecatchers met een boodschap

Hebt u de smaak te pakken en ziet u uw logo al op een bedrukte koptelefoon? Bij Allgifts.be bieden wij u een groot assortiment aan koptelefoons en oordopjes die met verve uw naam zullen dragen. U kunt rekenen op 20 jaar marktervaring die volledig ten dienste staan om van uw gekozen artikel een catchy relatiegeschenk te maken. Onze uitgebreide expertise, het gemak waarmee u, zelfs zonder een account aan te maken, uw bestelling kunt plaatsen: allemaal dingen die het publicitaire luik van uw business een stuk gemakkelijker maken.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster