+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Batterijen

(6)

Batterijen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte batterijen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals batterijen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk batterijen met opdruk of zonder opdruk.

4 door 1 klanten

Batterijen: slim gezien

Niet zo voor de hand liggend, maar net daardoor des te opvallender: batterijen bedrukken als relatiegeschenk. Verkoopt u elektronica, dan zal een setje batterijen met logo u een verrassende blik en een waarderende glimlach opleveren. Uw naam op zulk een relatiegeschenk zet u in de kijker als een inventieve ondernemer met een praktische ingesteldheid. Iedereen heeft wel een of meerdere afstandsbedieningen in huis, dus u kunt er zeker van zijn dat uw batterijen met logo nergens in de vergeethoek verdwijnen.

Batterijen met logo: een energieke reminder

Misschien twijfelt u een beetje: als een batterij eenmaal in een toestel is gestoken, is ze uit het zicht. Maar daarmee onderschat u de impact die u met batterijen bedrukken bereikt bij uw relaties. Zij herinneren zich terdege uw geleverde service, of ze nu een zaklamp, een radio of een multimeter bij u hebben gekocht. Ook op kantoren, waar draadloze muizen en toetsenborden regelmatig moeten voorzien worden van batterijen, zullen uw batterijen met logo een ereplaatsje krijgen. Het is een relatiegeschenk waarvan de mensen zeggen: je moet er maar aan denken!

Batterijen als relatiegeschenk: u denkt aan alles

Bij Allgifts.be kunt u AA of AAA batterijen bedrukken met uw logo. Een kleine investering die van uw naam een sterk merk maakt. In elk huis, op elke werkvloer zijn er apparaten die werken op batterijen. Doe er uw voordeel mee en geef uw relaties een geschenkje dat even onverwacht als origineel is. Als u een draadloze muis of radio als relatiegeschenk bedrukken laat, kunt u er als extraatje bedrukte of onbedrukte batterijen bij meegeven. Het zijn de details die het verschil maken. Dat weten we bij Allgifts.be maar al te goed: uw promotieartikel is bij ons in goede, want ervaren handen.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster