+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

FSC

(3)

FSC bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte fsc relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals fsc bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk fsc met opdruk of zonder opdruk.

4 door 9 klanten

FSC potloden bedrukken: ecologisch omgaan met uw logo

FSC betekent letterlijk Forest Stewardschip Council. Vrij vertaald Raad voor Duurzaam Bosbeheer. Een statement van formaat dus als u FSC potloden bedrukken laat om uit te delen op scholen, kantoren, aan uw personeel en uw klanten. Zorg voor de natuur betekent duurzaam zakendoen met een vooruitziende blik. Een eveneens duurzame boost voor uw imago, want uw logo wekt vertrouwen en sympathie op. Kwistig uit te delen aan iedereen die u wilt overtuigen van uw producten, want met een geringe investering bereikt u een groot publiek.

FSC potloden bedrukken want hout werkt!

Hebt u een meubelzaak? Geef de mensen een mini potloodje, eventueel met een bedrukte sleutelhanger met lintmeter, zodat ze de maten kunnen nemen. Alleen al dat kleine gebaar zal hen overtuigen om hun aankoop bij u te bezegelen. Geef een handvol FSC potloden mee met uw personeel dat de baan opgaat. Ze delen uw logo uit tijdens hun bezoekjes en laten een sterke reminder achter bij uw klanten. Zet een bokaal met FSC potloden met uw logo aan het onthaal, receptie of wachtruimte en laat klanten, patiënten, bezoekers of leden zich bedienen van uw vrijgevigheid.

FSC potloden bedrukken: inspelen op de groene trend

FSC potloden tonen uw logo, eventueel met uw webadres of telefoonnummer. In een oogopslag vindt uw relatie uw contactgegevens terug. Wanneer uw relatie iets nodig heeft in uw marktgebied, zal deze niet hoeven te zoeken naar een leverancier, maar prompt uw gegevens gebruiken. Boter bij de vis dus, als u FSC potloden bedrukken laat om uw naam gemeengoed te maken. De kwaliteit van de opdruk bepaalt mee uw imago, dus u kunt op uw beide oren slapen als u Allgifts.be inschakelt voor dit delicate vakwerk.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster