+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Energiebesparing

(52)

Energiebesparing bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte energiebesparing relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals energiebesparing bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk energiebesparing met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 180 klanten

Rekenmachine bedrukken

v.a. € 3,19

SolarClip bedrukken

v.a. € 25,00

Solar charger bedrukken

v.a. € 17,44

Relatiegeschenken energie: de vlucht vooruit

Energiebesparing is tegenwoordig een toverwoord. Als deze term ergens opduikt is aandacht gegarandeerd. Hoog tijd dus dat uw volgende serie relatiegeschenken energie gerelateerd is. U kunt hierbij denken aan een artikel dat energie genereert dankzij de zon, maar ook een item dat de innerlijke mens versterkt. Energie heeft vele gezichten en bestaat in vele smaken. Wij helpen u om creatief te gaan associëren met een bedrukt, energie gerelateerd relatiegeschenk om in te zetten voor uw product, evenement of merk.

Een relatiegeschenk dat opbrengt

Een oplader voor de smartphone of tablet op zonne-energie. Fijn om te geven én om te krijgen. Een dynamolamp: altijd licht op zak. Een smaakvolle tuinlamp die overdag energie opslaat en deze ’s avonds afgeeft in de vorm van een sfeervol licht. Maar wat te denken van een rolletje druivensuiker om de dag energiek door te komen? Ideale weggevers bij allerlei sportmanifestaties. Zo kunt u plots heel wat kanten uit met een aan energie gerelateerd relatiegeschenk. Als het op vindingrijkheid aankomt kunt u zich gerust verlaten op Allgifts.be. Kijk maar eens wat onze collectie huis en tuin voor uw promotie kan betekenen.

Geef energie aan uw promotie

Een kunststofwaterklok of een solar klokje in de vorm van een windmolen. Het staat leuk op iedere desk en wekt niet alleen energie, maar ook nieuwsgierigheid op. Een ideale weggever als u werkzaam bent in de sector van de hernieuwbare energie. Een item dat het altijd doet is een calculator op zonne-energie: een klassieker waarop je kunt blijven rekenen. Welk relatiegeschenk u ook in gedachten hebt, Allgifts.be maakt er een gegeerde giveaway van dat uw logo alle eer aandoet. Uw logo op doordachte relatiegeschenken: energie voor uw business.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster