I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Allgifts.be
×
Sluiten

Filter uw producten

Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0.2
0.8
-
Kleur
Toon alles

Laatst bekeken

Biologische relatiegeschenken, een bewuste keuze

Wij zijn verslaafd aan plastic. Langs alle kanten wordt ons duidelijk gemaakt dat de afvalberg monsterlijke proporties aanneemt en dat het tijd is dat er moet gehandeld worden. Langzaamaan verandert het koopgedrag van de consument en de grootwarenhuizen hebben allemaal een uitgebreide bio-afdeling. U kunt het goede voorbeeld geven door biologische relatiegeschenken uit te delen. Het mooie is dat het aanbod biologische relatiegeschenken bij ons dusdanig divers is, dat u zeker een milieubewust artikel vindt dat mooi aansluit bij uw activiteit.

Uw logo op een biologisch relatiegeschenk: een statement

Biologisch afbreekbare pennen voor scholen en kantoren. Gerecyclede notitieboekjes, oplaadbare zaklampen, solar-opladers, sjaals of petten uit gerecycleerd materiaal. Het aanbod is immens en beperkt zich niet tot een bepaalde niche. Uw logo als lichtend voorbeeld voor milieubewuster leven, zonder daarbij met een vermanend vingertje te zwaaien. Met biologische relatiegeschenken verwerft u een imago van een maatschappelijk verantwoord ondernemer: een imago dat in deze tijden staat als een huis. Wilt u daarnaast een relatiegeschenk weggeven dat helemaal bij de tijd is, dan moet u eens kijken bij de telefoon en tablet accessoires bij Allgift.be.

Biologische relatiegeschenken: uw boodschap met een boodschap

Relatiegeschenken voor uw trouwe en nieuwe klanten, uw personeel of uw zakenrelaties: uw wilt uw naam in herinnering brengen en tegelijk iets meegeven waar men iets aan heeft. Met een biologisch relatiegeschenk komt daar nog een dimensie bovenop. U hebt een toekomstvisie en speelt in op de actualiteit, wat vertrouwen wekt en kan rekenen op instemming. Allgifts.be heeft alle kennis en ervaring in huis om uw relaties blij te maken met een relatiegeschenk dat er toe doet, voor beide partijen.

 

Meer informatie